Колумбиецът Марселино Кареасо ще направи официален дебют за ЦСКА в

...
Колумбиецът Марселино Кареасо ще направи официален дебют за ЦСКА в
Коментари Харесай

Нов в ЦСКА дебютира срещу Лудогорец

Колумбиецът Марселино Кареасо ще направи формален дебют за ЦСКА в конфликта с Лудогорец, написа " Тема Спорт). Двубоят е от 13-ия кръг на efbet Лига и стартира в понеделник от 19:00 часа.

22-годишният нападателен състезател бе притеглен в края на трансферния прозорец. Той дойде на " Армията ", откакто за последно бе играл в елитния колумбийски Онсе Калдас. За този състав през 2022-ра на терена има 16 турнирни мача (14 като титуляр), в които е вкарал 3 гола.

Дебютът на Кареасо с алената фланелка обаче се забави. Причината е, че първо трябваше да му бъде извадена работна виза, а по-късно да се нагоди към условията на Саша Илич. Той към този момент месец тренира под управлението на сръбския ментор. Марселино игра и в контролата по време на паузата в шампионата против столичния Септември (2:0). След това попадна в групата за семейството на Пирин, извоювано с 2:0, само че остана неизползвана запаса. Сега обаче той ще получи късмет за изява против Лудогорец.

Дебют за " алените " чака и различен взет в самия завършек на трансферния прозорец - младежкият национал Симеон Александров. Той дойде от Септември. В този отбор фланговият нападател записа 8 турнирни мача, в които вкара 4 гола и бе водещ изпълнител. С това си заслужи и прекосяване на " Армията ". До момента обаче 19-годишният Александров не е попадал даже в групата на " алените ". Трансферът на младока минава в графата " дълготрайна инвестиция ".
 Паро Никодимов: Ако не победим Лудогорец, ще си останем с фантазиите за купа
Паро Никодимов: Ако не победим Лудогорец, ще си останем с фантазиите за купа

" Хората виждат кой се раздава и кой не "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР