Колумбиецът Малума ще бъде изпълнителят на официалната песен на Световното

...
Колумбиецът Малума ще бъде изпълнителят на официалната песен на Световното
Коментари Харесай

Малума ще пее химна на Мондиал 2018


Колумбиецът Малума ще бъде изпълнителят на формалната ария на Световното състезание по футбол през 2018 година, оповестиха медиите в Колумбия. 23--годишният артист е доста известен в света на футбола и е персонален другар с доста звезди от целия свят.

ФИФА към този момент е контактувала с Малума във връзка песента на Мондиала, който ще се организира през лятото в Русия. Композицията ще бъде подготвена през декември, а върху нея Малума ще работи с 24-ма музиканти. В записа се чака да вземе присъединяване и пуерториканецът Бад Бъни. Малума е на път да стане вторият колумбиец, извършил химна на международен шампионат по футбол. През 2010 година това стори сънародничката му Шакира с нейния шлагер "Waka Waka" за Мондиала в Южна Африка. На последното Световно състезание през 2014 година в Бразилия публична ария бе "We Are One" в осъществяване на Дженифър Лопес, Питбул и Клаудия Лейте.

Най-големият шлагер на Малума "El Perdedor" има повече от 1 милиарда проявления в You Tube (1 056 668 900). Световното състезание в Русия ще се организира в интервала 14 юни - 15 юли, мачовете ще се играят в Москва, Калининград, Санкт Петербург, Волгоград, Казан, Нижни Новгород, Самара, Саранск, Ростов на Дон, Сочи и Екатеринбург. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР