Колосалната схема за измами със скрап през мнимо изкупуване на

...
Колосалната схема за измами със скрап през мнимо изкупуване на
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Ето ги босовете на скрап измамите за 90 млн. на година – Здравко Биков и Павел Златинов

Колосалната скица за измами със скрап през мнимо изкупуване на ръждясали таратайки, която Narod.bg разнищи детайлно, се управлява от двама играчи от сектора – З.Б. и П.З. Обещахме, че няма да премълчим имената на тарторите, които от години източват бюджета с данъчни и финансови закононарушения за приблизително 90 млн. на година, които са писмено доказуеми – зад буквите се крият Здравко Биков и Павел Златинов.

Първият е зам.-председател на Управителния съвет на Българската асоциация по преработване, а вторият е притежател на огромна компания за скрап.

В момента в Национална агенция за приходите и Министерство на вътрешните работи се работи стремително по откриване на целия октопод от сдружения, ангажирани в закононарушенията на Биков и Златинов.

Както първо Narod.bg заяви, ОПГ от предприемачи, които ръководят четири компании, занимаващи се със скрап, управлява Министерството на околната среда и водите (МОСВ) на Юлиян Попов със „ златна спекулация “, от която печелят малко на брой, а бюджетът губи по близо 90 милиона лв. през последните повече от 10 години.

Зад активността на сдруженията прозират данъчни и финансови измами, както и пране на пари с мнимото преработването на излезли от приложимост коли. Narod.bg към този момент заяви имената на компаниите и извоюваното за сметка на бюджета единствено за последната година – над 150 млн.:

Реклама

„ Автоекопроджект “ АД – над 24,5 милиона лв.

„ Българска рециклираща компания ” АД – 100 млн.

„ Ауторек ” АД – 25 млн. лева

„ Българска организация за коли ” АД – 1 млн. лв.

Предстои да публикуваме и елементи към ролята на Здравко Биков и Павел Златинов в проведената незаконна група, която работи под шапката на Министерство на околната среда и водите.

Много скоро Narod.bg ще оповести и имената на служителите, които пускат чадър над грабежа против тлъсти подкупи.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР