Колоритният собственик на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски коментира вчерашните събития

...
Колоритният собственик на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски коментира вчерашните събития
Коментари Харесай

Крушарски ще прави ракета “Обединител”

Колоритният притежател на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски разяснява вчерашните събития в българския футбол. Бившият нападател на Манчестър Юнайтед и националния тим Димитър Бербатов провежда различен конгрес на БФС, на който беше определен за президент.

В същото време от ръководената от Борислав Михайлов централа дефинираха събитието като “фарс ”.

“Промяната в българския футбол зависи от тези, които си влагаме парите в него. Ако аз и моите сътрудници си подредим нещата, ще стартира да се случва това, което желаеме.

Нито Батето, нито Боби Михайлов, а камо ли пък Бербатов могат да създадат нещо, с цел да се стигне до решителна смяна. Тя ще се случи с изключение на всичко друго с обединяване, а не с разцепление.

На фона на протичащото се в света мога да кажа, че аз приготвям една ракета “Обединител ” за българския футбол. Нека летят единствено ракети като моите, които правят положително за хората ”, разяснява Крушарски пред “Мач Телеграф ”.

Крушарски изясни и за какво не се появява постоянно на мачове на Локо.

“Имам работа за извършване и задания за решение. Аз се боря за възстановяване на климата. Трябва за осигурим на футболистите по-добро време, да им бъде по-топличко, да не ги вали, терените да са хубави. Оплакваха се и от подготовката, по тази причина в този момент съм им поръчал и килими. В Чипровци ги вършат ”, приключи в типичния си жанр Крушарски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР