Колоритният брат на Христо Стоичков - Цанко, сподели пред колегите

...
Колоритният брат на Христо Стоичков - Цанко, сподели пред колегите
Коментари Харесай

Цанко Стоичков доскоро обличаше фланелки на Левски, сега иска да преименува Армията

Колоритният брат на Христо Стоичков - Цанко, показа пред сътрудниците от " 24 часа ", че подхваща концепция за преименуването на стадион " Българска войска ". Той е на мнение, че спортното оборудване би трябвало да носи името на именития му брат.

Цанко Стоичков към този момент даже е провел диалог с новия състезателен министър Радостин Василев

" Говорих с новия министър на спорта Радостин Василев и той одобри задушевно моето предложение стадион " Българска войска " да се споделя на името на брат ми - Христо Стоичков. Смятам, че това е обикновено и по този начин би трябвало да бъде. Той е дал всичко най-голямо за футбола в България и е най-великият. Предложението е мое и стартирам да работя по неговото реализиране ".

Припомняме, че Цанко Стоичков ту е в неприятни връзки с именития си брат, ту в положителни. Той постоянно се снима с екипи на Левски, Лудогорец и Витоша Бистрица, което сигурно не е по усета на Камата. Освен това Цанко на няколко пъти профуква солидни суми, които брат му му дава, с цел да си стъпи на краката. По инфорнация на Novinite.bg дребният брат на Ицо е употребил услугите на няколко кредитни компании, с цел да цялостни дупки, а на някои от тях още не се е издължил. Всичко това подухва на разумни мисли, че самодейността на Цанко за преименуването на стадион " Българска войска " е добре премислен ход, който има и по-дълбок смисъл.

Интересен подробност към ЦСКА е и това, че Христо Стоичков беше на концерта на Хосе Карерас в България, а ден по-късно пропусна да иде на дербито на Армията против Лудогорец.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР