Колоритната Венета от Ергенът се пристрасти към това да привлича

...
Колоритната Венета от Ергенът се пристрасти към това да привлича
Коментари Харесай

Венета от Ергенът сътвори страшна беля, за която съжалява

Колоритната Венета от " Ергенът " се пристрасти към това да притегля публичното внимание и постоянно сама волно или несъзнателно го прави посредством изявления или държание. Наскоро отново даде израз на иронични мнения по собствен адрес, като повода и този път беше самата тя. Както се споделя в такива случаи - кой, каквото самичък си направи, никой не може да му го направи.

Без да схваща доста от рисковете, Венета си аргументи нещо рисково и в този момент ужасно доста съжалява за направеното. За тази неуместна обстановка в живота си показа неотдавна в обществените мрежи самата Венета. Тя без терзание от последващите реакции добави, че си е направила " страшна пакост ".

Заради желанието си бързо да натрупа стремежи загар за лятото, вместо да лежи под слънцето или да отиде на солариум, както вършат естествените хора, тя направила следното:

" Бясна съм на себе си, разочарована съм от себе си ", споделя тя и споделя случката, с цел да защищити и други от недомислената си постъпка.

Венета решила, че желае да се види по-бързо с загар и се доверила на своя другарка да си бие инжекции за задачата. Била си две инжекции и се видяла със забележителен загар, само че също по този начин и с петна, лишеи и пъпки по цялото тяло. И освен това. Проблемът се оказал надалеч по-сериозен.

Лекарите, при които отишла по-късно за избавление от безумието, също били извънредно изумени от тази " нова мода ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР