Колкото повече разследваме, толкова по-ясно става, че операцията е била

...
Колкото повече разследваме, толкова по-ясно става, че операцията е била
Коментари Харесай

Литва: Нападението срещу помощник на Навални в изгнание е било добре планирано

" Колкото повече проверяваме, толкоз по-ясно става, че интервенцията е била професионална и добре планувана ", съобщи Вилмантас Виткаускас, заяви осведомителната организация БНС (BNS), която се базира на негово изявление.

Волков е бил атакуван оня ден със сълзотворен газ и чук, в разултат на което има счупена ръка, синина на челото и рана на крайници. 

Волков съобщи на профила си през вчерашния ден в " Телеграм ", че през днешния ден се е прибрал у дома от болничното заведение, откакто е получил лекуване, допълвайки, че е бил ударен към 15 пъти с чук по крайници.

Няколко полицейски екипа, в това число и първокласен антитерористичен, са разследвали през нощта мястото на престъплението край дома на Волков в северните околности на литовската столица.

Волков постоянно си е навличал гнева на съветските управляващи, с образуване на антиправителствени митинги от Вилнюс и гледище за освобождението на Навални от пандиза.

Няколко от членовете на политическата организация на Навални - Фонд за битка с корупцията, живеят в членуващата в Европейски Съюз и НАТО Литва, откакто избягаха от Русия.

 

 

 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР