Колкото повече победи, толкова повече. Така в стил Мечо Пух отговори

...
Колкото повече победи, толкова повече.
Така в стил Мечо Пух отговори
Коментари Харесай

Гордият Григор се показа като Мечо Пух в Лондон! И разкри кой му пълни фейсбука! Няма да повярвате…

Колкото повече победи, толкоз повече.

Така в жанр Мечо Пух отговори Григор Димитров на въпроса какво да се чака от дебюта му във финалите на АТП.

Пърият му дуел е с Доминик Тим в понеделник от 16 ч българско време.

„Познавам всичките си противници, а с тима ми не сме пристигнали единствено да изиграя няколко мача. Да, доста ми е прелестно, че съм тук, тъй като това е една сбъдната фантазия и резултат от положителната работа през сезона. Този шампионат е по-различен, освен като формат, а в предходните години все не успявах. А в този момент в действителност играх доста добре и съм горделив от себе си. Няма какво толкоз да променям“, добави Димитров в зала О2 в Лондон.

Той още веднъж означи, че татко му е индивидът, който го е научил да играе тенис.

„Непрекъснато сме по отношение на него. В академиите, където бях, не са ми показвали по какъв начин да блъскам форхенд. Иначе с Дани (Валверду – треньорът) и останалите от тима работим както би трябвало. Няма разлика във височината, от която гледаш даже и когато си на 6-о място. Така Григор разяснява настоящето си рекордно класиране в ранглистата.

Той добави, че най-често написа самичък в обществените мрежи, само че има и други хора, които му оказват помощ, предава 24 chasa.

Димитров влезе в ролята на водещ по време на пътуването с корабче по Тамза за формалното представане на шампионата в Лондон Тауър.Той направи изявленията с Роджър Федерер, Рафаел Надал и Доминик Тим. Българинът обаче не можа да завоюва премията за любим номер 1 на почитателите, която отиде у Федерер. Рекордьорът по титили от „Големият шлем“ бе отличен също за завръщане на годината и великодушие.

Григор не е огромен почитател на фрапантните промени в разпоредбите на тениса. Коментарът му бе мотив финалите на АТП за млади очаквания в Милано, където се играе в къси сетове, позволена е помощ от треньора и няма съдии по линиите поради новата електронна система на корта, която отбелязва дали топката е вътре.

„Не е неприятно да се пробват сходни неща, само че тенисът е спорт с обичаи и разпоредбите сега са си доста положителни. Иначе е забавно да се видят мачове като тези при младите, сподели бившията състезател номер 1 на България.

За него е значимо да бъде здрав, а всичко може да се получи още по-добре. След финалите на АТП всичко от тима му ще седнат, с цел да поговорят по какъв начин стартът на идната година да бъде още по-добър от този на приключващия сезон.

Димитров стартира 2017-а с трофеи в Бризбейн и София и полуфинал в откритото на Австралия.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР