Колкото по-нисък интелект, толкова по-гръмки оскърбления. Страна, живей спокойно!“ –

...
Колкото по-нисък интелект, толкова по-гръмки оскърбления. Страна, живей спокойно!“ –
Коментари Харесай

Унизиха Пугачова с вулгарен надпис в Останкино -

„ Колкото по-нисък разсъдък, толкоз по-гръмки оскърбления. Страна, живей умерено! “ – по този начин с 9 думи отговори в Инстаграм във вторник певицата  Алла Пугачова на вулгарните нападки по неин адрес, които бяха прожектирани върху фасадата на телевизионния център „ Останкино “ в Москва.
Вижте тази обява в Instagram.

Праволинейните последователи на кремълския режим взеха Алла Пугачова на мушка сега, в който звездата отпътува за Израел още при започване на съветската експанзия в Украйна. Кулминацията пристигна в понеделник, когато върху постройката на „ Останкино “ в Москва беше прожектиран текст, „ Алла, по какъв начин хорошо, что ты убежала. Алла, ты давно здесь всех за...бала. “ В съветския език има прочут колорит при използването на вулгаризма „ за…бала “, в този случай би трябвало да се чете като „ на всички от дълго време им е писнало от тебе тука “, а не както безусловно биха могли да преведат някои, че е „ за…бала всички тук “, т.е. че ги е зарязала.

На телецентре «Останкино» ночью появилась надпись «Алла, хорошо, что ты убежала. Алла, ты давно тут всех...»
— Зверев Сергей (@aste113)
Раздразнението на " патриотите " беше подсилено от обстоятелството, че мъжът на изпълнителката на „ Арлекино “ и „ Милион червени рози “ Максим Галкин осъди нападението на Русия против Украйна от самото начало. Тогава стартира хейт и против него. Алла твърдеше, че не са избягали в Израел, а са единствено на отмора, само че през април Галкин призна, че е бил заставен да напусне Русия със фамилията си, тъй като почнали да не разрешават концертите му в страната, а рекламодатели отказвали съдействие с него.

На 22 април брачният партньор на Пугачова съобщи, че всичките си възнаграждения от концертите в Израел ще дари в поддръжка на украински бежанци. Четири дни по-късно съветската водеща Маша Ефросинина сподели, че след осъждането на съветската експанзия шоуменът е бил лишен от цялото му имущество в Русия, а против него било формирано наказателно дело. Това й съобщил персонално Галкин. Оттогава новините към бъдещето на звездната двойка са спорни. Алла направи изказване, че ще се приберат за първия образователен ден на 1 септември, само че няколко дни по-късно Галкин разгласява афиши за концерт в Австралия, който стартира на 2 септември.

Самата Алла Пугачова не се е изказвала до момента за войната, само че съгласно галериста Марат Гелман, в случай че възбудят дело против мъжа й, тя " може да стартира да приказва и да не спре ".

До този миг никой не е поел отговорност за оскърблението по адрес на любимката на генерации руснаци и жители на Съюз на съветските социалистически републики. Няма реакция и на публични представители на " Останкино ". Пресслужбата на телевизионния център разгласи, че няма да разяснява надписа. Прожекцията огорчи почитателите на Пугачова, които упорстват причинителите на хулиганския акт да бъдат открити и осъдени.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР