Колкото по-малко депутати имат Продължаваме промяната“ в следващия парламент, толкова

...
Колкото по-малко депутати имат Продължаваме промяната“ в следващия парламент, толкова
Коментари Харесай

Биков наръга Слави преди коридата

Колкото по-малко депутати имат „ Продължаваме промяната “ в идващия парламент, толкоз е по-голям шансът да се сформира държавно управление след предварителните избори на 2 октомври. Това съобщи по Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

Той разяснява опцията да се сформира по този начин наречената „ евроатлантическа коалиция “ с присъединяване на ГЕРБ, Политическа партия и „ Демократична България “ на фона на възходящото опълчване сред Политическа партия и ГЕРБ.

„ Когато казахме, че България има потребност от проевропейско ръководство, което да стартира по-ефективно да взема решение рецесиите в страната,не сме изброявали съответни политически субекти “, сподели Биков и посочи, че „ в случай че не преодолеем политическата рецесия, няма по какъв начин да решим която и да било друга рецесия “.

Според него това, което чуваме от Политическа партия, демонстрира, че след изборите или ще има държавно управление, или няма да има, като шансът да няма държавно управление не е по никакъв начин дребен.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР