Колкото по-бързо, толкова по-добре – така председателят на АИКБ Васил

...
Колкото по-бързо, толкова по-добре – така председателят на АИКБ Васил
Коментари Харесай

Като не искаш да се ваксинираш срещу COVID-19 и да се връщаш в офиса, по-малка заплата - намек от председателя на АИКБ

Колкото по-бързо, толкоз по-добре – по този начин ръководителят на АИКБ Васил Велев сподели във връзка с имунизациите против ковид и това те да излязат за свободна продажба.
Същевременно Велев застъпи тезата, че не може да се прави компромис с имунизирането. Ако не искаш да се върнеш присъствено на работа, само че не искаш и да се ваксинираш, тогава това следва да се отрази на заплащането – работиш от у дома, само че е по-малко дейно, стана ясно от думите на ръководителя на АИКБ. Той посочи, че приказва за секторите, в които да се работи от у дома не е толкоз дейно.
 Ангелов: Можем дневно да имунизираме сред 50 хиляди до 100 хиляди души Ангелов: Можем дневно да имунизираме сред 50 хиляди до 100 хиляди души
„ Организацията, която сме основали, дава опция дневно у нас да бъдат имунизирани от 50 хиляди до 100 хиляди души. За задачата, като...
Според Велев, пазарът може да проработи в интерес на опазването на здравето чак когато бъдат утвърдени всички вероятни настоящи ваксини. Той изложи позиция в смисъл за какво не се утвърждава съветска ваксина, откакто Унгария към този момент я утвърди – става въпрос за векторната " Спутник V ". Чакаме европейските служители, за какво – Европейски Съюз дава опция за национални дейности, разяснява той пред Нова телевизия. И добави, че в случай че по този начин беше траяло и с тестването за ковид, още щяхме да вършим напълно малко проби.
Велев обърна внимание и на друго – поради неверен дизайн от страна на страната, няма достигнала държавна помощ по планове за безплатна помощ сред 30 000 и 150 000 лв.. Тези пари идват по ОПИК. За дребните предприятия занапред се набират планове, а мина съвсем година от началото на пандемията. За първата година още не са изплатени обезщетенията, за втората вълна се работи по-бързо, заключи ръководителят на АИКБ.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР