Колкото и невероятно да ви се струва, според някои медицински

...
Колкото и невероятно да ви се струва, според някои медицински
Коментари Харесай

Ето как да отслабваме, докато спим! Струва си да опиташ!

Колкото и необикновено да ви се коства, съгласно някои медицински експерти е допустимо да отслабваме до момента в който спим.

Разбира се, не очаквайте някакви вълшебен резултати, само че изгодите от здравия сън и естествената обмяна на субстанции ще ви покажат, че можете да се справите с непотребните килограми.

Най-важно е отношението към режима ви и метода на живот. Няколко обстоятелството ще ви отговорят на въпроса „ за какво “:

Факт 1: горим по 60 калории всеки час, до момента в който спим

Факт 2: пълноценният сън се смята за подобен, в случай че продължи най-малко 8 часа

Факт 3: лягането преди среднощ е значимо. Всеки късен час пречи на естествената здравословна функционалност на метаболизма ви и надлежно горенето на мазнините.

Факт 4: в случай че спите по-малко от 5 часа -  тялото ви стартира да отделя хормон, наименуван грелин, който е виновен за апетита и се понижат обменните процеси през целия ден.
Кой би предположил, че тази поза на спане не е подобаваща за вас
Замисляли ли сте се в миналото дали позата, в която ви е най - комфортно да спите вечер, в действителност е потребна за вашето здраве. Качеството на съ...
Прочети повече
Какво се случва с тялото в случай че не спите задоволително?

Малкото или незадоволително сън освен ви вършат по-трудни за централизация, само че и покачва апетита ви. Мозъкът, в случай че не е задоволително отпочинал, праща по-късни сигнали до тялото, че  то е решето и надлежно се усещате гладни по-често. 

Освен това тонусът и енергита падат при липса на сън, което се опитваме да компенсираме с храна.

Как да имаме пълностоен сън?

Не забравяйте, че най-добре се спи на температура от към 20 градуса. Избягвайте твърдия алкохол и цигарите преди сън, тъй като понижат притока на О2 към мозъка, а той има потребност от него за пълноценна отмора.
Какво ни пречи да имаме добър сън
Добрият и първокласен сън е в основата на представянето ни денем. Сънят оказва въздействие върху здравето и цялостното физическо състояни...
Прочети повече
Какво да хапнем вечер?

Знаете, че вечерното хранене би следвало да е по-леко и с недостиг на мазнини и калории. Най-добре последното ястие да е към 3 часа преди сън.

Ограничете въглехидратите вечер и се постарайте да създадете хранителен табиет в себе си, който не включва тестени храни, сладко, паста, тежки въглехидрати като картофите и ориза.

Салатите, рибата, млякото се усвояват задоволително бързо, с цел да можем да вечеряме с тях. Фибрите и храната с високо наличие на протеин също работят в интерес на това да не трупате мазнини вечер.

Не забравяйте, че качествената отмора и вярната грижа за тялото ви водят до здраво здраве и положителни функционалности на метаболизма.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР