Колкото и миналата година имаше провал във финансовата политика на

...
Колкото и миналата година имаше провал във финансовата политика на
Коментари Харесай

Мирослав Иванов: Свидетели сме на протести, подклаждани от политици

Колкото и предходната година имаше неуспех във финансовата политика на държавното управление (когато хората бяха плашени, че ще има банкрути на компании, зима на студено и безчет други фантастични сюжети, които, несъмнено, не се случиха!), толкоз и в този момент има неуспех в политиката в бранш “енергетика ”.

Така депутатът от ПП-ДБ Мирослав Иванов разяснява желанията на „ Възраждане “ да съберат подписи за внасяне на избор на съмнение към държавното управление.

Свидетели сме на митинги, подклаждани от политици и от хора, върху които има политическо въздействие. Протести, чиято единствена цел е основаване на напрежение и чувство, че нещо в страната не върви. Лъжи и спекулации. Методи на номенклатурчици и политически интриганти. Когато някой не може да предложи нищо градивно, тогава той просто ненавижда и основава интриги, написа в профила си във Facebook депутатът.

Лидерът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов заяви в коридорите на Народното събрание, че партията му е почнала съвещания за внасяне на избор на съмнение към държавното управление.

Има Такъв Народ са декларирали поддръжка, а Българска социалистическа партия би трябвало да обсъдят тематиката вътрешнопартийно и тогава ще излязат с решение.

Според Конституцията за внасяне на избор на съмнение са нужни подписите една пета от депутатите или 48 народни представители – тъкмо толкоз, колкото имат „ Възраждане “ и Има Такъв Народ.

Знам, че в този миг друга опция на ръководството на акад. Денков, а той се оправя доста добре, няма. Това разяснява съпредседателят на парламентарната група на „ Продължаваме промяната – Демократична България “ Кирил Петков.

Всички схващат, че „ Възраждане “ се пробват да политизират тези действителни митинги и се пробват да ги употребяват за изборите за локална власт, сподели още Петков.

Ще подкрепим държавното управление в този миг. Това сподели пред публицисти в Народното събрание Десислава Атанасова, ръководител на парламентарната група (ПГ) на ГЕРБ-СДС.

Не знам какви са им претекстовете, само че в случай че са по тематиката енергетика, смятам че сега няма потребност от в допълнение нагнетяване на напрежението, има потребност от успокоение българската енергетика, има потребност от втория транш по Плана за възобновяване и резистентност (ПВУ) и гаранции за това е точно поддръжката на държавното управление. Дали е „ некоалиция “ или „ сглобка “ епитетите нямат значение. Важното е да има постоянно държавно управление и България да извършва уговорките и да бъде задоволително устойчиво, добави Атанасова.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР