Колкото и да звучи нехуманно - лекари, вие не сте

...
Колкото и да звучи нехуманно - лекари, вие не сте
Коментари Харесай

БЛС: Лекарите не са жертвени агнета

 " Колкото и да звучи нечовешко - лекари, вие не сте жертвени агнета! Няма потребност да приемате хора, които преди няколко дни са ви наричали невежи и конспиратори! Не одобрявам медиците да живет в боязън, тъй като някой се подиграва със обстановката и не има вяра в ковид ". Така в  " Здравей, България "  председателят на Българския лекарски съюз доктор Иван Маджаров се обърна към всички негови сътрудници.

" Достатъчно мълчахме на тематиката митинги, с цел да не изглеждаме политически насочени. То не беше горене на маски, то не беше насмешка към лекарите. Няма да продължим да бъдем упреквани. Когато запушиш системата, не може да очакваш, че тя ше работи добре ", категоричен е Маджаров. И добави, че от БЛС поддържат изцяло препоръчаните ограничения от министъра на опазването на здравето. 

" Ясно е, че единствено със съзнание няма да стане. Разум няма нито в обществото, нито във властта..Ако в този момент не се одобряват предложенията на министъра, това значи, че одобряваме медиците тъкмо като жертвени агнета ", разясни той.

" Утре ще дадем конференция. Преди повече от месец и половина чухме решението на Министерски съвет, че ще тестват с PCR проби персоналните лекари, тъй като са на първа линия. Ние го бяхме предложили в края на август. От тогава до момента нищо не се промени ", сподели още Маджаров.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР