Колкото и да увъртат и да се правят на недостъпни,

...
Колкото и да увъртат и да се правят на недостъпни,
Коментари Харесай

Въпреки всички увъртания, ще има мач Пулев-Джошуа

Колкото и да увъртат и да се вършат на недостъпни, от лагера на Антъни Джошуа няма да имат друга алтернатива за идващ мач, с изключение на да е с Кубрат Пулев . Това стана ясно от изявление на промоутъра на британеца Еди Хърн, написа

В навечерието на 2020 година импресариото в много безочлив жанр атакува Кобрата, а също по този начин разгласи, че в случай че той не играе по техните правила, договорка за мач няма да има. Мениджърът до момента постоянно излизаше с аргумента, че за клиента му има и друга алтернатива за дуел, в случай че не се разбере с Пулев, който е наложителен кандидат за международната купа във версия IBF.

Хърн постоянно е твърдял, че Джошуа може да се бие с Олександър Усик, който пък е наложителен кандидат в WBO. Там нещата се улесняват фрапантно, тъй като импресариото се грижи за правата и на двамата боксьори. И, както го бъзикат в боксовия свят, „ няма да му е мъчно да се разбере със себе си “.

Сега обаче излиза наяве, че самият украинец избира да организира още един дуел на професионалния кръг, преди да се срещне с английския доминант в тежка категория. Затова Хърн е заставен от клиента си да му контракти мач с Дерек Чисора в средата на март, а чак по-късно ще се мисли за мач с Джошуа. Това лимитира фрапантно вариантите пред британеца, който не може да организира дуел с различен конкурент, до момента в който има заложени наложителни кандидати пред себе си. За да се бие с различен, той би трябвало да оваканти купите си, а макар всички закани от импресариото, това към този момент не стои на дневен ред, тъй като графикът на другите огромни имена в категорията е напълнен. И по този начин Джошуа, желае или не желае, ще би трябвало да се бие с Кубрат.

„ Олександър Усик е доста трезвомислещо момче. Той желае да има още един огромен дуел, преди да се изправи против Джошуа. Затова в този момент му редим мач с Дерек Чисора. Все отново не би трябвало да мислим, че мач Усик-Джошуа е обезпечен. Все отново Антъни може да падне от Пулев, може да се контузи, може да освободи колана си, тъй че има доста вероятности “.-->

„ Но съм сигурен, че един ден ще забележим дуел сред двамата. Това би било популярен мач, колосално събитие, сред двама от най-великите боксьори сега. Вярвам, че няма да се стигне до опразване на купите на Антъни и ще забележим предстоящите борби ", съобщи Хърн.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР