Колко всъщност знаем за пениса? Въпреки че занимава и двата пола

...
Колко всъщност знаем за пениса?
Въпреки че занимава и двата пола
Коментари Харесай

Ето няколко очарователни факта за пениса

Колко в действителност знаем за пениса?
Въпреки че занимава и двата пола съвсем еднообразно като събитие, много дами и мъже в действителност не знаят всичко толкоз доста за него.
Повечето хора схващат ролята на пениса по време на секс, само че за всички похвали и внимание, които мъжете търсят, когато става дума за обявление, че пенисът им е най-гигантският и най-работливият на планетата, те постоянно знаят шокиращо малко за личната си анатомия.
Господа, знаете ли какъв е междинният размер на члена и по какъв начин да измерите вярно фалоса си? А наясно ли сте, че пушенето на цигари може да докара до стесняване на пениса? Тютюнопушенето може да е едно от тези мъжки занимания, които някои момчета считат, че ги вършат да наподобяват готини, само че откриватели от Медицинския университет в Бостън откриха, че пушенето на цигари може да свие пениса на мъжа до цялостен сантиметър.
Имайки поради какъв брой значим може да бъде пенисът за самочувствието на мъжа, е тъпо, че толкоз доста господа имат вяра, че потенциалът им за положителното показване в леглото зависи съвсем само от размера на пениса им.
Размерът на члена може да бъде оракул за някои въпроси, свързани със секса, в това число способността на дамата да получава оргазми по време на навлизане.
Мъжете и дамите постоянно спорят дали размерът на пениса има значение или не, само че въпреки да не е загадка, че членът е нужен както за правене на бебета, по този начин и за приказно прекарано време сред чаршафите, има доста неща, които доста от нас не знаят за фалосите.

Средният пенис не е толкоз огромен, колкото се твърди
Проучване на 1661 мъже, оповестено в Journal of Sexual Medicine, откри, че междинният размер на пениса евентуално е по-малък, в сравнение с множеството хора считат. При ерекция междинният пенис е дълъг 14,2 см, а обиколката му е 12,1см.

Колко мъже имат пенис с размери 18 см и нагоре?
Само 15% от мъжете имат пениси с дължина повече от 18 см, а единствено 3% мерят над 20 см. Но това не значи, че големи пениси не съществуват. Най-малкият записан човешки пенис е с размери 1 сантиметър), а най-големият е с дължина 34,2 см и с обиколка 15,8 см. За съпоставяне, пенисът на синия кит е най-големият в животинското царство, приблизително дълъг 2,13 м, а диаметърът му е 30,48 см.

Малките пениси като цяло не се смятат за медицински проблем
Размерът на пениса е проблем единствено в случай че е по-къс от 3,5 см. при раждане и 9,3 см при възрастните мъже.
Пенисите с този размер са известни като микропениси. Около 0,6% от мъжете по света са в тази рубрика. В такива случаи може да се предпише хормонално лекуване и е допустимо хирургическа реорганизация, известна като фалопластика. Тази интервенция обаче може да бъде рискована, комплицирана и мъчителна.

Хомосексуалните мъже имат по-дълги фалоси
Изследователи от Института за проучвания в секса, пола и репродукцията в Кинси изследват 5122 мъже, класифицирани като хетеросексуални или хомосексуални, за интервала от 1938 до 1963 година.Те разкрили, че по-голямата част от хомосексуалните мъже имат пениси приблизително с 0,8 мм по-дълги от тези на хетеросексуалните мъже.

Има метод пениса да наподобява по-голям
Най-добрият метод за това е загубата на коремни мазнини.

Ключът към дължината на пениса се крие в пръстите
Изследователи от Университета Gachon в Корея откриха, че дистанцията сред безименния пръст и показалеца на мъжа в разперено състояние е индикация за дължината на пениса.

Само за мъже
Как вярно да измерите пениса по дължина и по дебелина
Правилният метод за премерване на пенис за точна дължина - премерване, наричано от уролозите Костно притисната ерекционна дължина (КПЕД), и Костно притискана дължина (КПД) - е да поставите линийка или шивашки метър върху горната страна на пениса. Притиснете добре към срамната кост и разпънете измервателя до главата на пениса. За да измерите диаметъра, увийте шивашкия метър към най-широката точка на ствола на члена.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР