Колко време е нужно, за да се монтира нов светофар

...
Колко време е нужно, за да се монтира нов светофар
Коментари Харесай

Колко време е нужно, за да се постави нов светофар на Сточна гара?

Колко време е нужно, с цел да се инсталира нов светофар на кръстовището на бул. " Христо Ботев "  с ул. „ Авксентий Велешки “ наоколо до Сточна гара? Този въпрос си задават пловдивчани към този момент съвсем 2 месеца, откогато остарялото оборудване беше отстранено.
Прочетете още
Районът на Сточна гара е извънредно претрупан от самото начало на денонощието, а изключително в пиковите часове сред 17:00 и 19:00 часа по бул. „ Христо Ботев ” се образуват големи тапи. Липсата на оборудването над пътя, основава спомагателен дискомфорт за водачите, тъй като светлинният сигнал сега, на процедура е забележим единствено за първите няколко автомобила, преди кръстовището с ул. „ Авксентий Велешки “.

Припомняме, че светофарът в региона на Сточна гара беше отстранен откакто лек автомобил мерцедес се заби в него на 28 ноември тази година. В следствие, на 16 декември, стартира слагането на нови железни колони на които да бъдат сложени новите светофари, само че до такава степен работата спря. Към днешна дата пловдивчани си остават единствено с новата структура и вярата, че скоро на нея може да се появи нова уредба.

От TrafficNews отправихме въпроса към шефа на Общинско дружество „ Организация и надзор по превоза ” от където ни оповестиха, че новият светофар ще бъде подложен на 15 януари.

„ След като монтирахме новата железна структура се спряхме на 15 януари за слагането на новите светофари. Избрахме ден неделя, тъй като преценихме, че тогава трафикът е оптимален и има минимум коли. Движението ще бъде проведено с поддръжката на бранш „ Пътна полиция ”, които ще контролират трафика ”, сподели още шефът на ОКТ Георги Стоилов.

Светофарът след злополуката на 28 ноември предходната година:



Монтирането на новата структура на 16 декември:



Кръстовището сега:

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР