Колко пъти е изниквал въпросът “Тя дали ме харесва? в

...
Колко пъти е изниквал въпросът “Тя дали ме харесва? в
Коментари Харесай

10 признака, че тя ви харесва според езика на тялото

Колко пъти е изниквал въпросът “Тя дали ме харесва? ” в съзнанието ви?

Да схванеш дамите не е лесна задача, само че езикът на тялото постоянно може да ви помогне. Ако започнете да обръщате внимание на невербалната връзка, ще можете да разпознавате действителната настройка на индивида против вас.

Ще ви помогнем да разберете дали тя ви харесва с 10 признака, на които евентуално не сте обръщали внимание до момента.

1. Контакт с очи

Забелязвате ли, че постоянно погледите ви се засичат? Това не е случайност. Ако тя ви гледа задоволително дълго, с цел да отвърнете на погледа, то несъмнено се интересува от вас. Може да поглежда и встрани, когато погледите ви се засичат.

В такава обстановка тя още не желае да разбирате, че изпитва някакво привличане към вас. Наистина може да разберете доста за това какво човек усеща към вас по метода, по който ви гледа.

 10 признака, че тя ви харесва съгласно езика на тялото

2. Докосване

Докосването е явен знак, че една жена ви харесва. Колкото повече се доближава до вас и търси способи да ви допре, толкоз повече може да флиртува с вас. Когато сте в диалог и тя леко потупва ръка по рамото или гърдите ви, това е вероятен знак, че се интересува от вас. Ако докосванията ѝ са по-интимни, това значи, че може да е молба за вас да сте по-близки.

3. Усмивка

Ако забележите, че една жена непрестанно се усмихва, когато сте дружно, това е знак за комфорт и лекост с вас. Тя същински се радва на вашата компания, защото като че ли самото ви наличие е задоволително, с цел да я направи щастлива.

4. Тя непрекъснато оправя косата, грима или облеклата си

Тя непрестанно се приготвя пред вас – оправя косата си, облеклата си, ретушира грима си. Това, евентуално, е, тъй като е нервна и тревожна от това в какъв външен тип е и желае да наподобява по-добре за вас. Това е подсъзнателно придвижване, което значи, че дамите го вършат, без да го осъзнават, когато са привлечени от мъж.

5. Изчервяване

Когато тя е привлечена от вас, се изчервява. И това няма по какъв начин да бъде скрито, тъй като изчервяването е самостоятелно. Бихте могли да ѝ извършите комплимент и да видите дали неумишлено го прави. Случва ли се, това е сигурен знак, че ви харесва.

 10 признака, че тя ви харесва съгласно езика на тялото

6. Тя прехапва джука към вас

Прави ли го, това е знак, че желае да обърнете внимание на устните си. Разбира се, подсъзнателно това е знак за целувка. Ето за какво тя се пробва да притегли вниманието ви към устните си.

7. Тя слага краката си към вас

Проучванията сочат, че когато една жена слага двата крайници към вас, това значи, че е привлечена и изцяло ангажирана. Това е и знак, че тя е спокойна, когато краката ѝ са по-близо до вашето тяло.

8. Често намигване

Интересна статистика – приблизително мъжете и дамите мигат със скорост към 6-10 пъти в минута. Проучванията обаче демонстрират, че мигането повече от междинното може да е знак за привличане.

9. Копиране на придвижванията ви

Наблюдавайте придвижванията ѝ. Несъзнателното прекопирване на придвижването на човек, който харесваме, е естествено. Това е по този начин, тъй като подсъзнателно се опитваме да се свържем с този човек, без да имаме директен физически контакт.

 10 признака, че тя ви харесва съгласно езика на тялото

10. Стойката

Ако тя стои по-изправена, това е превъзходен знак, че подсъзнателно желае да ви впечатли.

Лесно можете да ревизирате позата ѝ, когато минава около вас или надалеч от вас. Ако тя знае, че я търсите, то дамата автоматизирано ще промени позата си, все едно е на фешън подиум.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР