Колко е дълго малкото ви пръстче? По-късо или по-дълго е

...
Колко е дълго малкото ви пръстче? По-късо или по-дълго е
Коментари Харесай

По дължината на кутрето може да се съди за характера

Колко е дълго дребното ви пръстче? По-късо или по-дълго е от най-горната дипла на безименния ви пръст?  Или може би е на една линия с нея? Ето какво приказва дължината му за личността ви.

Много елементи на тялото издават по нещичко за характера: да вземем за пример формата на веждите или ноктите, юмрукът или ходилата. Сега можете да научите повече за личността си и от дължината на кутрето.  Сравнете и кажете дали откривате съвпадения!

A. Малкото пръстче е по-дълго от горната дипла на безименния пръст

Непознатото малко ви плаши. По тази причина не обичате и непредвидените изненади. Уважавате непознатото мнение и минавате за мекосърдечни и положителни. Но в разногласията от време на време проявявате учудваща непреклонност. Същевременно обаче постоянно първи се извинявате, когато сте сбъркали. Харесвате честните хора и се заобикаляте с такива. Самите вие сте много праволинейни.

Б . Малкото пръстче е по-късо от горната дипла на безименния пръст

Рядко вършиме първата крачка към някого. Често изпитвате съмнения и създавате усещане, че сте неуверени. Вие сте надеждни, виновни и отдадени персони. В една връзка обграждате колегата си с внимание и грижи. Умеете да пазите секрети и приятелите ви се доверяват. Помагате на другите безрезервно, до момента в който проблемите им не се разрешат. Тайно се надявате да срещнете огромната обич, въпреки да си давате тип, че нямате потребност от никого.   

В . Малкото пръстче е на една линия с горната дипла на безименния пръст

Вие сте сдържани по темперамент и рядко разкривате душата си. Но когато някой завоюва доверието ви, създавате с него дълбока прочувствена връзка. Понякога ви укоряват, че сте арогантни, въпреки в реалност да не сте. Не търпите лъжата, неискреността и лицемерието. Обикновено сте строги и взискателни към себе си, тъй като държите да сте идеални във всичко. Може да бъдете и много ексцентрични.  Имате огромно сърце и постоянно сте подготвени да услужите.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР