Колко често поглеждате часовника и виждате там комбинацията 11:11? Случвало

...
Колко често поглеждате часовника и виждате там комбинацията 11:11? Случвало
Коментари Харесай

11 ноември ще бъде един от най-силните дни за последните 20 години. Ето защо:

Колко постоянно поглеждате часовника и виждате там комбинацията 11:11? Случвало ли ви се е числата на регистрационните номера, билетите или фактурите по този начин да съответстват, че да се получава 11:11?

През тази година хора от всички кътчета на света оповестяват, че постоянно пред очите им попада комбинацията от числата 11:11.

Това събитие ще обхване цялата планета, тъй като напълно скоро ще настъпи 11 ноември. Тоест 11:11. Освен това и годината ще прави 11: 2 + 0 + 1 + 8 = 11.

Комбинацията от числа 11:11:11 разкрива вашия персонален капацитет

Според нумерологията 11 е мистично число, знак на духовна непорочност, прояснение, незамъглено схващане.Единицата оказва помощ на хората да открият нещо значимо за тях.

Единиците в състава на „ 11 “ символизират единството и неделимостта на креативния капацитет, неговото съвършенство и яснота, както и непдрсказуемостта на неговите проявления. Шестте единици значат хармоничната комплектност на всички форми на материалния живот.

На 11 ноември 2018 година на жителите на планетата ще бъде даден късмет да повлияят на своя персонален живот. Всеки човек ще получи подтик за развиване. 

Няма подозрение, че цифрата 11:11 съдържа мощен капацитет, носи в себе си божественото начало и въодушевява за нови достижения.

Запомнете: въпреки 11:11 да основава удобни моменти и обстановки, то постоянно е съпроводено с огромни компликации. За да ги преодолеете, би трябвало доста време и самообладание.

Енергията на това число ще помогне за изпълняването на любовни стремежи и ще помогне да се справите с споровете.

Всичко, което се е случило с вас преди този момент, е било подготовка. Периодът от 31 октовмри до 31 декември се счита за най-подходяото време за транформация, тъй като завесата сред земните и духовните светове става все по-тънка.

Преосмислете живота си, изхвърлете от него всичко ненужно – това, което ви преди  да продължите напред. Влезте в новата година освежен, нов човек.

Само не пришпорвайте нещата, не сваляйте гарда, в случай че нещо не с еполучи, продължете да се трудите. Числото 11 ще ви помогне да придобиете сила за обновяване, за реализиране на всичко замислено.

Така че в случай че комбинацията 11:11 се появява в живота си все по-често, Вселената ви дава знака, който дълго сте чакали! Настъпи времето да действате: да разкриете своя голям нравствен капацитет и да получите изобилието, което ви дават висшите сили.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР