Колийн Рууни е насмела здраво съпруга си Уейн Рууни за

...
Колийн Рууни е насмела здраво съпруга си Уейн Рууни за
Коментари Харесай

Колийн бясна на Уейн за пиянската му изцепка

Колийн Рууни е насмела крепко брачна половинка си Уейн Рууни за пиянската му изцепка на летище във Вашингтон на 16 декември. Нападателят на Ди Си Юнайтед бе задържан, а малко по-късно освободен против санкция, поради неприеливо държание в положение на алкохолно замайване.

“Колко пъти би трябвало да ти дублирам едно и също?”, крещяла Колийн в телефонен диалог с футболиста, споделя неизвестен източник пред “Сън”. Тя го нарекла глупак, задето е направил нещо толкоз неуместно, и му споделила, че той повече няма да излиза от вкъщи им без неин контрол.
 Бившата звезда на Англия и Манчестър Юнайтед смеси алкохол и сънотворни по време на 14-часов полет с частен аероплан от Рияд (Саудитска Арабия) до Вашингтон.

Източникът споделя, че Колийн се поуспокоила едвам когато видяла Рууни лице в лице, и го предизвестила да не прави повече такива нелепости.
 “Когато той пие и се замесва в неприятности, тя се разстройва, тъй като счита, че това основава неприятно усещане за връзката им. Преди време тя му сподели, че хората ще си мислят, че той е трагичен, в случай че го виждат пийнал. По-късно обаче Колийн видя занимателната страна, откакто осъзна какъв брой нелепа е била обстановката. Те харесват живота си като семейство в САЩ”, довери източникът пред “Сън”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР