Колев, момче с нежна душа и по-особена сексуална ориентация обаче,

...
Колев, момче с нежна душа и по-особена сексуална ориентация обаче,
Коментари Харесай

Мека китка издъни грозно Жанета Осипова: Никой не я е бил, прави си пиар, за да си качи цената!


Колев, момче с нежна душа и по-особена полова ориентировка обаче, популяризира чат с Осипова, от който става, че побоят е инсценировка. Пред свои близки Колев разказвал, че Жанета си прави на ниска цена пиар, с цел да си вдигне цената в тези сложни за девойките на повикване времена.

На публицистичния мейл на HotArena, получиха скрийншот от въпросния чат сред Колев и плеймейтаката, от който излиза наяве, че жадната за популярност Жанетка лъже и то безочливо. Бившата любовница на Христо Сираков е изпратила на Ивайло фотоси на насинените си крайници, а той й написа: „ Едва ли тия синини са от това “. „ Не доста ясно “, отвръща тя. Ивайло й дава отговор, говорейки за себе си в женски жанр: „ И аз съм ги правила тия номера с Радослав “. Осипова отвръща: „ Инсценирах всичко, но знаеш по какъв начин “.

Малко след „ случая “, пострадалата Вили Боршукова популяризира видео от охранителните камери в салона си, от което ясно се вижда, че освен не е имало пердах, а няма даже физическо допиране. Осипова отишла да върне артикул и да го размени с различен, само че е получила отвод. Това е цялата история в едно изречение.

От записа се вижда, че Боршукова отваря вратата на салона, Осипова влиза. Двете единствено беседват и в последна сметка Жанета си потегля.Клипът е съпроводен от видеообръщение на натопената Боршукова: ‚Долнопробни неистини на самозвани порнозвезди са факт! Внимавайте, пазете се от скалъпени номера “.

Боршукова към този момент е задействала юристите си да заведат иск за клюка и уронване на престижа против Осипова.Много от родните ВИП-аджийки у нас опазиха Боршукова. Сред тях се открояват имената на Цеци Красимирова и Ива Екимова.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР