Колекционерът на всевъзможни рекорди Лионел Меси набързо дръпна сериозно в

...
Колекционерът на всевъзможни рекорди Лионел Меси набързо дръпна сериозно в
Коментари Харесай

Само за 4 мача: Меси вече е №4 в историята на Интер

Колекционерът на всевъзможни върхове Лионел Меси небрежно дръпна съществено в класацията на голмайсторите за “Интер Маями ” в историята на американския клуб. Тя датира от 29 януари 2018 година

Само след 4 мача с фланелката на новия си отбор виртуозният аржентинец се изкачи на 4-о място във безконечното нареждане на реализаторите.

36-годишният Меси се разписа 2 пъти за “Интер Маями ” при успеха с 5:4 като посетител на “Далас ” след осъществяване на дузпи.

В постоянното време мачът от 1/8-финалите за купата на Лигите приключи 4:4. В шампионата вземат участие тимове от Мейджър Лийг Сокър и шампионата на Мексико.

Лео откри резултата след пас на някогашния си съотборник в “Барселона " Жорди Алба, а най-после изравни за 4:4 след майсторски удар от фаул. Аржентинецът бе прецизен и от бялата точка, само че това попадение, естествено, не влиза в статистиката му.

Така след 4 дуела Меси има маркирани 7 попадения за “Интер Маями ”. Повече от него в историята на клуба от Форд Лодърейл имат единствено трима.

На върха в реализаторската ранглиста е сънародникът на Меси Гонсало Игуаин с 29 гола. Втори с 16 е еквадорецът Леонардо Кампаня. Топ 3 затваря финландецът Роберт Тейлър с 8.

Меси разделя 4-ата позиция с венецуелеца Джоузеф Мартинес, шотландеца Люис Морган и мексиканеца Родолфо Писаро.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР