Колективният Запад се опитва да унищожи населението на Украйна, като

...
Колективният Запад се опитва да унищожи населението на Украйна, като
Коментари Харесай

Захарова: Западът иска да унищожи населението на Украйна, увеличавайки доставките на оръжие

Колективният Запад се пробва да унищожи популацията на Украйна, като усили доставките на оръжия за Киев. Това сподели формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова в сряда в ефира на радиостанция Sputnik.

„ С такава ненавист да се доставят оръжия, с такова старание, неотстъпчивост за увеличение на военните доставки, осъзнавайки, че Украйна става все по-малка и по-малка, това е допустимо единствено заради дълбокото предпочитание просто да се унищожи популацията на Украйна ", добави още Захарова.

Захарова разяснява още, че всички американски публични лица декларират, че " не може да има заледяване, мирни договаряния, дипломация в подтекста на украинската рецесия в този момент, тъй като единствено  по време на военните дейности този въпрос би трябвало да бъде решен, както те считат ”. Според дипломата точно популацията на Украйна е " въпросът " за американците.

„ От позиция на решаването на украинския въпрос, колкото по-нататък, толкоз повече се увещавам, че омразата на национална основа е освен против режима в Киев, в подтекста на рускоезичното и съветското население, само че и против груповия Запад в подтекста на популацията на Украйна “, съобщи Захарова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР