Колежът в Сиена в северната част на щата Ню Йорк

...
Колежът в Сиена в северната част на щата Ню Йорк
Коментари Харесай

Колежът в Сиена в Ню Йорк е подложен на критики, защото е поканил професор по медицина, който твърди, че ционистките лекари са заплаха за американската медицина: „Несъмнено антисемитски“

Колежът в Сиена в северната част на щата Ню Йорк е подложен на рецензии, тъй като е поканил професор по медицина да приказва в колежа – макар нея потвърждавайки, че ционистките лекари могат да съставляват опасност за американската медицина и публичното здраве.

„ Присъствието на ционизма в американската медицина би трябвало да се преглежда като структурна спънка за равенството в опазването на здравето, “ доктор Рупа Мария, доцент по медицина в Калифорнийския университет в Сан Франциско, разгласява на X предходната седмица.

>

„ Ционизмът е супрематизъм; расистка идеология и виждаме лекари ционисти да оправдават геноцида на палестинците “, продължи тя.

„ Как тяхната перспектива/позиция въздейства върху целите в американската медицина? “

Местни законодатели и еврейски групи за цивилен права жигосаха мненията като антисемитски и сложиха под подозрение избора на Мария за преподавател в серия от лекции през март от Siena College.

„ Представянето на ционистите като опасност за амери...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР