Коледното дърво в София грейва на пл. Ал. Невски, за

...
Коледното дърво в София грейва на пл. Ал. Невски, за
Коментари Харесай

В първия уикенд на декември ни очакват Коледен парк, скандинавско кино и... вино!

Коледното дърво в София блества на пл. " Ал. Невски ", за първи път на новото пешеходно пространство на столицата, а другото място, което ще бъде превзето от вълшебно въодушевление е пл. " Славейков ". Там стартира издание на фестивал " Коледен парк София ", проведен от Mish Mash Fest .  

В първия уикенд на декември ни чакат още скандинавско кино (и не само), вино, изложения и доста музика - от Хосе Карерас до Таря Турунен.  

Ето и селекцията за тази събота и неделя.

  " Коледен парк София "

Кога: 1 - 31 декември 
Къде: пл. " Славейков "  


Едно от местата, на които можете да ни видите най-често през идващите седмици сигурно е пл. „ Славейков “ - мястото, на което коледният дух се е сгушил сред искрящите лампички, красивите украси и кокетните къщички, в които се крият ароматни, елегантни и ръчно направени дарове от обичани създатели. " Коледен парк София "  ще бъде по-голям, по-светъл, по-празничен и по-вълнуващ. 

Нека да отворим сърцата си - да помогнем на хората в неравностойно състояние, да изживеят празника допустимо най-добре. Тази година на Коледен парк търсете къщичката на Арт ателие " Творилница " и Maria’s World Foundation, с цел да изберете подаръците с идея и да зарадвате още някого за празниците!



DiVino.Taste 2023

Кога: 1 - 3 декември  (петък, събота и неделя)
Къде: Интер Експо Център София, зала 1


12-ото издание на най-мащабният и важен конгрес на българското вино още веднъж събира най сполучливите и дейни винопроизводители у нас, а ние, както постоянно, нямаме самообладание да дегустираме и откриваме нови виновност.  

Тази година ни чакат 8 майсторски класа, ще има и гурме зона с вкусна храна и превъзходно кафе. На уеб страницата на DiVino.Taste 2023 са показани изложителите, виновността, които показват, типовете билети и методите за закупуването им.



 

Ако ви се върви на кино - вижте на идната страница...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР