Коледно щастие в семейството на полицая Янко Граховски. Най-после той

...
Коледно щастие в семейството на полицая Янко Граховски. Най-после той
Коментари Харесай

След месеци сълзи в затвора, не е за вярване какво стана с експолицаят Янко

Коледно благополучие в фамилията на служителя на реда Янко Граховски. Най-после той прегърна брачната половинка си, след повече от половин година, прекарана зад решетките в пандиза в Бобовдол, написа struma.com.

Преди броени минути, Граховски кацна на немското летище в Дортмунд, където го очакваше обичаната му Гергана. Те не стопираха да се прегръщат и целуват, след тежката разлъка.

„ Щастието е неописуемо “, показа Гергана.Трогателната среща и сълзите от наслада в очите на семейство Граховски, претърпели извънредно тежко раздялата си,бяха запечатани в фотоси за спомен.

Припомняме, че на 17 ноември, късно вечерта, петимата служители на реда, наказани по делото „ Чората “излязоха на независимост от пандиза в Бобов дол, откакто Върховен касационен съд реши да върне делото им за ново разглеждане.

На входа на пандиза, Мирослав Писов, Георги Калинков, Борис Механджийски, Иван Иванов и Янко Граховски бяха посрещнати със сълзи от околните си.



Много прочувствен миг за фамилиите на петимата служители на реда, които на 20 април, след изненадваща присъда и арест, бяха закарани безусловно за часове в пандиза.

Последваха митинги, а хората не спираха да имат вяра в невинността им. За случая бе сезиран и основният прокурор Сотир Цацаров.

Петимата благоевградски служители на реда бяха в пандиза наказани на по 7 години отнемане от независимост, поради гибелта на Ангел Димитров –Чората по време на задържане, в добила скандална популярност интервенция „ Респект “ през 2005 година.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР