Коледната магия със сигурност е завладяла поп фолк дивата Камелия,

...
Коледната магия със сигурност е завладяла поп фолк дивата Камелия,
Коментари Харесай

Камелия подготвя автобиографична книга

Коледната магия сигурно е превзела поп фолк дивата Камелия, която направи серия от персонални откровения в края на годината в ефира на Нова телевизия.

Изпълнителката, която продължава да приковава с лекост вниманието на почитателите си с разнообразни изкусителни фотосесии, напълно скоро ще издаде и своята автобиографична книга.

Както може да предположите, тя ще съдържа доста персонални истории от живота на Огън момичето на поп фолка, някои от които сигурно ще провокират бурни мнения.

" Има моменти, когато съм на ръба. Но аз се усещам добре, когато пътувам, когато работя ", признава певицата.

" Мен никой не ме познава. Познават облика Камелия, разнообразни неща, които съм споделяла през годините. Никой не ме познава като се изключи мъжа ми, които е очевидец на насладите, на болките ми, на моментите на обезсърчение, през които съм минавала. В книгата ще бъда една откровена Камелия - от моето детство до в този момент. Не съм безгрешна, само че не съм и чак толкоз прелестна. Жив човек съм, имам от всичко. Ако мога да бъда потребна, споделяйки моя път, ще бъда щастлива ", споделя Камелия.

Както е известно изпълнителката се възвръща и релаксира с флотационна терапия, като за задачата има вкъщи си специфична флотационна капсула. " Изпадала съм в доста разнообразни положения, в които даже мозъка ми изчезва. Става за секунди. Усещаш, че все едно не си ти, само че си в това време. В тази капсула релаксирам, не получавам паник офанзиви, успокоява ме, кара ме да бъда по-уверена.

На въпрос дали е очаквала хейта след корекцията на носа си, Камелия отвърна по този начин:

" Получих хейт, да, само че това беше обикновено, поради мощната и безапелационна стъпка, която направих. Знаех, че ще се случи по този начин, само че не ми пречи. Всеки има право да си каже мнението. Когато чета отрицателни мнения, това не ме допира, значимо е аз по какъв начин се усещам. Имах потребност да направя тази промяна на носа. И преди си обичах носа, само че в този момент съм прелестна за себе си. Пожелавам си да съм здрава - когато човек е здрав може да позволи всевъзможни обстановки.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР