Коледен брънч организира хотел DobuleTree by Hilton Plovdiv. От вкусните

...
Коледен брънч организира хотел DobuleTree by Hilton Plovdiv. От вкусните
Коментари Харесай

Коледен брънч организира атрактивен хотел в Пловдив

Коледен брънч провежда хотел DobuleTree by Hilton Plovdiv . От вкусните ястия може да опитате на 26 декември от 12:00 до 16:00 часа в ресторант „ Open ”.
Прочетете още
В него ще се насладите на вълшебната атмосфера на коледните празници с кулинарното угощение, което са подготвили екипът от експерти. Създайте специфични моменти с празничните изкушения в богатия коледен бюфет, вода и просеко в неограничени количества, кафе, чай и музика онлайн.

Бранч или брънч е композиция от късна закуска и ранен обяд. Думата е британски неологизъм, формирана от сливането на британските думи за закуска и обяд „ breakfast “ и „ lunch “. Терминът поражда като жаргонна дума на английските студенти към 1896 година

Негова татковина е Америка, където всяка неделя фамилиите излизат да се забавляват, взимайки със себе си разнообразна лека храна. Важна част от бранча е обезпеченото развлечение на децата.

Брънчът е нормално от 11.00 часа до 14.00 часа, само че може и до по-късно следобяд. Идеята е да се заплати избрана сума и да се възползва човек от менюто, което се предлага в дадения ресторант без ограничавания на потреблението.

В гастрономията се оферират така наречен брънч-бюфети най-вече в почивните и празничните дни.

Местата за коледния брънч в  са лимитирани. Можете да извършите предварителна резервация на телефон 0883 688 405.



DoubleTree by Hilton  се намира против черква " Света Петка " на бул. „ Княгиня Мария Луиза “ под тепетата и заради централното си местонахождение гостите на хотела могат елементарно да стигнат до всички забележителности на града и да се насладят на отмора, обогатена с цветни екскурзии и изкушения за сетивата.

Античният спектакъл е единствено на 450 метра от хотела;  Римският стадион е на 800 метра и Стария град - на 300 метра. Центърът на Пловдив е в границите на по-малко от 600 метра, Епископската базилика в границите на 300 метра, а Градската художествена изложба е на 750 метра разстояние.



Хотелът включва 162 съвременни стаи, четири многофункционални места за срещи с дневна светлина, бална зала с потенциал до 220 души, под земята паркинг с потенциал до 50 автомобила, два първокласни ресторанта, уелнес и фитнес зона.

DoubleTree by Hilton Plovdiv Center е впечатляващо място за влиятелни корпоративни събития, семинари, конференции и огромни събития. Залите дават отговор на огромно многообразие от потребности, а опитният екип е подготвен да помогне проектите на фирмите да станат действителност.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР