Коледа срамежливо, но уверено приижда на талази към праговете на

...
Коледа срамежливо, но уверено приижда на талази към праговете на
Коментари Харесай

Особености на секса! Как да глезите своя любим по време на празниците

Коледа срамежливо, само че решително приижда на вълни към праговете на домовете ни. Втурнали се към претрупаните щандове, търсим гневно дарове за околните си хора, само че все нещо не ни доближава, с цел да намерим най-щедрия подарък за обичания си. Няма какво да се тюхкате. Панделка, завързана към бедрата ви, постоянно се счита за братовчедка на коледната звезда, забодена на върха на елхата. Панделка, палаво преметната по средата на пъпа, който с нетърпеливо наслаждение чака старта на празничния секс. Независимо дали сте палави по природа или ставате разюздани няколко часа преди да се появи дебелият дъртак с армаганите, не е неприятно да имате на разположение празнични звънчета, дрънкащи от слиповете на колегата.

Звънтящи топки
Кой споделя, че единствено шейната на дядо Коледа издава пътеводни звуци. Друго си е да зазвънят тестисите от наслада, че са на път към половата Лапландия. Оцветете малко захар с алена и зелена багра за храна и украсете авансово облизаните топки на колегата си с нея. Със същата наслада може да почерпите и пениса му. Ще се сдобиете за нула време със захарно петле.

Магията на елфа
В навечерието на Коледа размерът престава в действителност да има значение. Ако мъжът до вас не се слави с величествен фалос, то спретнете небрежно една вълшебна пиеска, в която основните герои са елфи. Знаете, че тези вълшебен същества се славят с услужливи по дължина и заостреност уши. Чудесни атрибути за по-чувствено глезене в региона на врата и корема. Само не правете грешката да говорите с глас, претъпкан с хелий, в противоположен случай на момчето до вас няма да му остане доста и от без това нежеланата неустрашимост.

Тиха нощ
По време на празниците настъпва такова текучество на рода в дома ви, че на секундата прибавяте закъсняло предпочитание за подарък към Дядо Коледа – разтегаем диван или къща с две липи начело и една спомагателна спалня откъм гърба. Не стига, че е тясно, ами би трябвало да го раздавате и безшумно, щото рискувате на другата заран свекървата да прави анализ с тъщата за вокалните ви качества и за изпуснатите благоприятни условия да сте една от оперните прими на Миланската канара.

Натъпканият чувал
Ако пък в действителност няма никакво място, където да изпружите влюбените си тела с половинката, то спалният чувал е в действителност положително място за спане и обич. Хем на прикрито, хем на топло, хем интимно. За по-палаво превозване може повърхностно да посегнете към чорапи със силикон, с които в сюблимния миг да завържете я очите на господинчото, я да пристегнете ствола на празничния му пенис. Така ще удължите удоволствието и ще отдалечите преждевременното коледно приключване.

Закуска за отличници
Най-вероятно Дядо Коледа е в действителност изтощен в края на целия коледен пробег. И сигурно не би му харесало, в случай че на масата в хола откри почерпка от домашни курабийки и купешко мляко. Но на който не му харесват ръчно приготвените сладки, то да си мери самотно прекомерно повишените равнища на неприятния холестерол. В последна сметка друго си е да има с какво да се подкрепиш, изнурен от коледното плътско любуване. Мляко и курабийки може да е дребна, само че много приятна среднощна закусчица. „ Кърмете” колегата си, до момента в който той топи пръсти в сиропа на сладката ви бисквитка.

Подкастри елхата
Част от коледната традиция е живите дръвчета да се чистят от пренаселените клонки. Какво по-добро време от това да изчистите и ненужната растителност от гениталиите на другия. Завържете му очите, въоръжете го с кураж, запретнете ръкавите и хванете крепко самобръсначката. След като свършите с оборката, доволството на колегата и вашето ще се прелеят в оргазма на едно от най-гладкото фелацио, в което сте взели участие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР