Коледа наближава и никога не сме крили, че това е

...
Коледа наближава и никога не сме крили, че това е
Коментари Харесай

Когато едно дете иска да провали Коледа

Коледа наближава и в никакъв случай не сме крили, че това е обичаният ни празник. Направо нямаме самообладание да извадим тематичните пуловери и да украсим всичко.
 Лапландия, Дядо Коледа, има ли туристи и ще анулира ли и Коледа коронавирусът
Коледа се анулира

Какво се случва във Финландия

Гледането на коледни филми, несъмнено, е безусловно наложително. Ежегодният маратон със " Сам у дома " обаче не е задоволителен, тъй като желаеме и нещо ново. The Christmas Chronicles 2 пък ще бъде попадение тъкмо в задачата.

Пускането на кино лентата в Netflix наближава, по тази причина стрийминг платформата популяризира и филмов откъс, който да ни зареди с въодушевление. В The Christmas Chronicles 2 в ролята на Дядо Коледа още веднъж ще забележим Кърт Ръсел , който обаче този път ще има доста тежка задача - да избави освен Коледа, само че и всичко, в което има вяра и обича.

на Сеп 15, 2020 в 6:00 PDT

Работилницата на белобрадия дъртак е добре скрита от специфичен камък, който образува защитно поле към нея и защищава всички елени и джуджета. Едно дете обаче има злобен проект и съумява да открадне въпросния камък, правейки Дядо Коледа по уязвим от всеки път.
 Fatman, Мел Гибсън и филмов откъс на коледния филм
Когато наемен палач тръгне по петите на Дядо Коледа

Fatman е това, от което имаме потребност

С помощта на вярната си брачна половинка и две деца, които по случайност са попаднали при него, ще се опита да върне всичко постарому и да избави Коледа за следващ път.

The Christmas Chronicles 2 е в Netflix от 25 ноември
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР