Коледа идва за всички: за онези, които я очакват с

...
Коледа идва за всички: за онези, които я очакват с
Коментари Харесай

Покани духа на Коледа у дома с ИКЕА

Коледа идва за всички: за тези, които я чакат с неспокойствие и за тези, за които празниците тази година ще са по-различни. За тези, които възнамеряват цяла седмица да седят пред тв приемника и да гледат коледни филми, и за тези, които ненавиждат коледното кино и имат намерение да наваксат с обичан лекарски сериал.

За тези, които от месец към този момент обикалят магазините, омагьосани от духа на коледния шопинг, и за тези, които желаят просто да поръчат онлайн за всеки по нещо и да не се обременяват с прекалено много мислене за дарове. Коледа идва за всички и идва в домовете ни, с цел да станат малко по-топли, малко по-уютни, малко по-светли и изпълнени с повече вяра.

И без значение дали тази година ще прекарате Коледа с цялото семейство, дали в близост ще тичат деца, дали ще лаят кучета, дали ще сте сами или на масата за първи път ще има празен стол, нищо не трябва да ви разубеди да поканите в дома си Духа на актуалната Коледа*.

Може да го извършите с коледната шопинг селекция от ИКЕА, която ви предлагаме:



ИКЕА са царе на забавните комбинации сред деловитост и дизайн, за които никой различен не би се сетил. Лампата тонколона SYMFONISK e направена взаимно с аудио специалистите от Sonos и има превъзходен саунд (като всичко на Sonos) и доста прелестен дизайн, който носи атмосферата на Хюга и мекотата на скандинавския жанр. Лампата е с безжичен високоговорител и осветява безусловно посредством тон. Тя включва два мощни режима за задаване на въодушевление, а комбинирането на двете функционалности значи един кабел, един контакт и един артикул по-малко. Което, знаем, е доста предимство за всички, които не живеят в палат.



И до момента в който сме на тематиката за идейните комбинации, няма по какъв начин да не включим в селекцията масата с пречиствател на въздух STARKVIND. Пречиствателят се предлага с филтър за частици, тъй че да пречиства въздуха от разнообразни замърсявания по най-ефикасния метод. Иновативното тук е, че може да добавите и филтър за газ и да ползвате двата филтъра по едно и също време.

STARKVIND е съответен метод за усъвършенстване на въздуха вкъщи, което е изключително скъпо в зимните месеци, когато фините прахови частици нахлуват с всеки опит за проветряване, а статистиките за болести, породени от замърсен въздух, могат да изправят косите и на Гералт от Ривия. Филтърът за частици е усъвършенстван за пречистване на почти 99,5% от по-малките въздушни частици, като частици PМ2.5 (частици с размер 0,1-2,5 микрометра), прахуляк и полетни.

Масата, от своя страна, е идеалната компактна мебел за хола, върху която може да стои настолната ви книга, старомодния бележник с химикалка или просто телефона ви. Който е най-добре да бъде позициониран върху...



Има единствено един метод домът да бъде спретнат, както по Коледа, по този начин и през останалите дни. Мари Кондо се е застъпила за него, а и всеки, който не е почитател на хаоса, без значение от зодията си, евентуално се е уверил в него от първа ръка. А точно: всяка движимост да има своето място.

С поставката за телефон KRUBBET може да приключите със сюжета, в който обезверено търсите телефона си и си звъните от непознати телефони, единствено с цел да установите, че е на спокоен режим. На поставката мобилният ви може да почива в 3 разнообразни позиции, до момента в който батерията му се зарежда, и да изберете най-удобния ъгъл, тъй че ръцете ви да са свободни, само че да може да го ползвате.



Коледните ястия са неотменима и основна част от празника. Въпреки че духът на празника не е в храната, традицията изисква на Бъдни вечер да ядем фасул и постни чушки, а на Коледа да приготвим сарми, пуйки, кокошки и салати.

Приготвянето на салатите наподобява най-лесно, само че в действителност е най-досадната част от приготовлението на кулинарната страна на Коледа. Центрофугата за зеленчуци UPPFYLLD e елементарен и бърз метод за махане на непотребната вода от продуктите. Достатъчно е да изплакнете зеленчуците и да завъртите купата, след което незабавно може да започнете да режете.

Освен това, купата е достатчно естетически издържана, с цел да сервирате в нея както класическа овчарска салата, по този начин и най-новата шантава концепция за предястие със сурови патладжани, перуански домат и амарант.



OK, може би въпреки всичко има нещо по-досадно от цеденето на мокри марули, и то е рязането на ябълки на ръка. Освен това, рязането на плодове надалеч не се случва единствено по празниците. Сутрин децата би трябвало да изядат най-малко по една ябълка, вечер – най-малко по един портокал.

Резачката за плодове от ИКЕА прави рязането и сервирането на плодове доста по-лесно и надлежно – доста по-често. Оттам и приемането на по този начин нужните витамини, които идват в доста по-добра форма, когато са в плод, а не в шишенце, става по-редовно. И по този начин ще имаме късмет да имаме повече Коледи дружно. А какво по-хубаво от това, нали?

*Духа на актуалната Коледа е воин от новелата на Чарлз Дикенс „ Коледна ария “
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР