Коледа е! А на Коледа мечтите се сбъдват, чудесата са

...
Коледа е! А на Коледа мечтите се сбъдват, чудесата са
Коментари Харесай

Мишо Александров обяви щастливата новина, че...

Коледа е! А на Коледа фантазиите се сбъдват, чудесата са по-близо и насладите са по-големи. Също по този начин е съвършеното време за оповестяване на огромни вести.

Така действа и футболистът Михаил Александров. Полузащитникът на Арсенал Тула, който преди няколко месеца се подложи на тежка интервенция на коляното, избра един от най-светлите християнски празници, с цел да показа с почитателите си в обществените мрежи, че скоро фамилията му ще се усили. Мишо и половинката му - красивата Деница, чакат второ дете. Те чакат бебето да се появи напролет на 2018 година, а най-развълнувана е Мия, която скоро ще стане кака. Вижте тази обява в Instagram.
Весела Коледа от нас 4-мата Намерете щастието в фамилиите си! Усмихвайте се повече! Merry Christmas from 4 of us #christmas #miracles #behappy #babyloading #familygoals #threesmilingkids #beM7A #MiaAlexandrova #biggersister #happiness #yay

Публикация, споделена от Mihail Alexandrov 77 Official (@malexandrov7) на Дек 25, 2018 в 12:08 PST

Семейната фотография, направена по време на ваканцията на Малдивите, незабавно събра хиляди лайкове и поздравления.

Иначе футболистът и двете му обичани дами отпразнуваха коледните празници вкъщи, където подготвиха обичайната софра и си размениха дарове.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР