Колби Ковингтън е известен с това, че около него лесно

...
Колби Ковингтън е известен с това, че около него лесно
Коментари Харесай

Колби твърди, че мениджърът на Усман го е заплашил с убийство


Колби Ковингтън е прочут с това, че към него елементарно стартират кавги. Той участва на UFC 235 и видя от първи ред по какъв начин Камару Усман отмъкна купата на Тайрън Уудли в полу-средната категория. Макар, че сред Усман и Ковингтън бяха разменени някои думи, това беше нищо спрямо случая, който се заформи единствено ден по-късно.
В интернет се появи видео, в което двамата състезатели съвсем стигат до удари в Лас Вегас. Вижда се и по какъв начин мениджърът на Усман - Али Абделазиз замахва към Ковингтън. Колби изясни пред медии, че той е получил опасност за живота си от египтянина Абделазис.

“Този терористичен плъх би трябвало да бъде депортиран назад в страната, за която изнася информация. Той не би трябвало даже да бъде позволен в нашата страна поради всички нелепости, които прави. Знаете ли какво още ми сподели той? Каза ми, че ще ме наблюдава, ще ме простреля и ще ме убие. Това сподели. Заклевам се в живота си. Имам очевидци, които го чуха! Али се опита да ме удари, само че аз имам котешки рефлекси, тъй че явно не съумя даже да ме пипне. Той е муден като костенурка!” приключи Колби.

Президентът на UFC Дана Уайт съобщи, че Ковингтън е идващият по ред да се бие против Камару Усман за купата в полу-средната категория.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР