Колаж: СтандартДежавю обзе всички свидетели на поредната декларация на Веселин

...
Колаж: СтандартДежавю обзе всички свидетели на поредната декларация на Веселин
Коментари Харесай

Марешки обясни сензационно защо са мизерни пенсиите в България: Отлетели със самолетите на Граф Игнатиево

Колаж: " Стандарт "

Дежавю обзе всички очевидци на следващата декларация на Веселин Марешки в пленарната зала, отдадена на желанието му за мораториум върху военните планове. За втори следващ ден водачът на Воля скочи против оръжейната договорка и плановете за рационализация на армията и персонално - против военния министър Красимир Каракачанов, написа " Стандарт ".

Днешното заявление от трибуната дори стартира със същите встъпителни констатации, че сме очевидци на " най-големия обир " на народа, съпоставен този път не с КТБ, а с финансовите пирамиди от зората на демокрацията.

" Пенсиите излетяха със самолетите на Каракачанов. Пенсионерите ги пратихме на Граф Игнатиево да си търсят пенсиите ", кълнеше Марешки, противопоставяйки пенсионери на защита.

Поредната декларация евентуално пристигна предизвикана от коментара на Каракачанов на предходната. Военният министър отвърна на огъня през вчерашния ден с рекомендация Марешки да си пие хапчетата постоянно, поради и обстоятелството, че е притежател на верига аптеки.

И през днешния ден от Вътрешна македонска революционна организация му дадоха отговор, с цел да защитят министъра на защита и собствен водач.

Това е една агитация от Марешки, тези решения за превъоръжаване са взети доста по-отдавна, за какво, аджеба, се сети в този момент? ", реагира Юлиан Ангелов от Обединени патриоти. " Някой му е подсказал? Или извършва някакви други поръчки и ползи? ", попита той.

Човекът на Каракачанов назова неистина изказванието на Марешки, че 6 милиарда щели да отидат за покупката на няколко самолета, тъй като сумата включва и плановете за рационализация на въоръжението на сухопътните сили и на флота.

 

Ангелов отхвърли обвиняванията за зарязаните обещания за повдигане на пенсии, като отвърна, че патриотите си съблюдават обещанията и от 1 юли пенсиите ще бъдат анексирани.

" Ние нашата си стратегия я изпълняваме. Ние изпълняваме и вашата стратегия за модернизиране на трите типа войски. Или може би през днешния ден това, което сте записали като стратегия, в днешно време не ви харесва?

Пази, Боже, Марешки да дефинира българските национални ползи на България, пази, Боже! ", помоли се организационният секретар на Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР