Колаж: ФлагманВалери Симеонов до ден-два ще се завърне в парламента

...
Колаж: ФлагманВалери Симеонов до ден-два ще се завърне в парламента
Коментари Харесай

Валентин Касабов: Симеонов се завръща до дни в парламента, Сидеров остава председател на групата

Колаж: Флагман

Валери Симеонов до ден-два ще се завърне в Народното събрание като народен представител.  Това допусна националният представител Валентин Касабов, който е заместник-председател на партията на Симеонов НФСБ.

Касабов изясни, ч е към този момент не са обсъждали промени в управлението на парламентарната група на „ Обединени патриоти ”.
На въпрос дали Волен Сидеров резервира поста си – ръководител на групата, депутатът отговори: „ Да, остава си, напълно обикновено. ”, заяви Флагман.


Според Валентин Касабов   през днешния ден в Народното събрание не се е състоял значителен спор по рокадата в държавното управление - промяната на Валери Симеонов с Марияна Николова на вицепремиерския пост.
От БСП повтаряли едно и също – това бил спектакъл с едни и същи артисти, само че основната героиня била „ малко напълняла ”.

На въпрос защо Волен Сидеров и „ Атака ” са напуснали и не са взели участие в гласуването, Валентин Касабов се учуди: „ Питайте Волен Сидеров, за какво питате мен – това е решение на тяхната партия, не е нашата партия. Аз давам отговор за нашата партия. ”

Касабов припомни борбата на Валери Симеонов за недопускане на партия ДОСТ в 44-ото Народното събрание и за съкращаване на гласовете от Турция. 
„ И за така наречен старица, която била ударена - в действителност не е ударена. Това са 10 000 бабички, които влизаха тука и гласоподаваха. От другата страна на границата видяха, че се противопоставихме на рейсовете и спряхме една огромна вълна, които щяха да гласоподават – една огромна част за Движение за права и свободи, а друга – за втората турска партия. В основата на целия този развой стоеше Валери Симеонов ”, сподели още Касабов.

По думите му днес никой не подхванал огромната тематика, че всички тези диспути се случват с помощта на разположението на силите в Народното събрание и с помощта на Валери Симеонов – „ индивида, който плюха толкоз дълго време ”.

Симеонов бил локомотивът за понижаване на секциите в Турция от 140 на 40 и за изпращане на наблюдаващи в южната съседка, които да управляват изборния развой.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР