Колаж Добра новина за двама видни политици.Върховният касационен съд (ВКС)

...
Колаж Добра новина за двама видни политици.Върховният касационен съд (ВКС)
Коментари Харесай

Съдът възстанови Кирил Добрев и Калоян Паргов в БСП

Колаж

Добра вест за двама видни политици.

Върховният касационен съд (ВКС) анулира решение на Софийския градски съд и отказа регистриране на промени по партидата на БСП - заличаване на Калоян Паргов и Кирил Добрев като членове на Националния съвет на партията. Решението е оповестено на уеб страницата на съда.

Решението е окончателно.

" Не съм пропущал Бузлуджа като партиен член вече 25 години. Доволен съм, че още веднъж като партиен член ще бъда там ", разяснява във Фейсбук Кирил Добрев.

За решението на съда информира и Калоян Паргов в известие до медиите.

В Решение № 100 от през днешния ден, 27 юли 2022 година, Върховният касационен съд отмени отстраняването на Калоян Паргов от Националния съвет на Българска социалистическа партия, се споделя в известието. В него се показва, че Върховен касационен съд стимулира решението си с това, че налагането на мярката не е взето годно от оправомощения за това орган – Националният съвет, написа

В края на предходната година Националният съвет на Българска социалистическа партия изключи Кирил Добрев от партията. А през февруари т.г. Националният съвет на Българска социалистическа партия наложи на Калоян Паргов наказване - краткотрайно лишаване на правата за заемане на партийни длъжности, участие в органите на партията и право да се кандидатира за такива в период от една година.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР