Колаж БНТ, Предотвратиха атентат срещу държавния глава на САЩ.Въоръжен мъж

...
Колаж БНТ, Предотвратиха атентат срещу държавния глава на САЩ.Въоръжен мъж
Коментари Харесай

Мъж с автомат опита да убие Байдън, задържаха го край Белия дом

Колаж Българска национална телевизия,

Предотвратиха атентат против президента на Съединени американски щати.

Въоръжен мъж е бил задържан на път за Белия дом, където е възнамерявал да убие няколко високопоставени чиновници, в това число президента на Съединени американски щати Джо Байдън.

Други „ цели “ включват началника на кабинета на Белия дом Антъни Фаучи, някогашните президенти Барак Обама, Бил Клинтън и основателя на Facebook Марк Зукърбърг, заяви BG VOICE.

Съдебните документи демонстрират, че 25-годишният Куачуа Брилиън Зионг е тръгнал от Сакраменто, Калифорния.Той е бил спрян от полицията на 21 декември за нападателно шофиране. По време на диалози с полицията той признава, че се е отправил към Вашингтон, с цел да се „ бори със злите демони в Белия дом “.

Той обяснил, че е работил в магазин за хранителни артикули, до момента в който „ Бог го повикал “ и се оплакал от работата на правоприлагащите органи за хипотетично „ корист с деца “ по време на мандата на Джо Байдън.

В автомобила на арестувания служители на реда разкрили автоматизирани оръжия АР-15, муниции, бронежилетки, патрони и аптечки.

Според правосъдните документи Зионг твърди, че той е „ единственият човек, който може да освободи Съединените щати от злото “, и че е належащо да се убият ръководещите.

Той сподели, че ще направи всичко належащо, с цел да приключи задачата си, и ще се насочи към Белия дом незабавно откакто бъде освободен от ареста.

Сюн е упрекнат в опасност за лишаване на живот.

Инцидентът не е първата планувана офанзива против Байдън. През май полицията арестува 39-годишния Джон Торнтън от Ню Мексико, който заплаши, че ще отиде във Вашингтон, с цел да „ убие демократа “, чиновници на компютърни компании и някои членове на фамилията му.

Копирано от standartnews.com
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР