Кокосовата диета е разделена на четири фази. Създателите на този

...
Кокосовата диета е разделена на четири фази. Създателите на този
Коментари Харесай

Кокосово масло за отслабване

Кокосовата диета е разграничена на четири етапи. Създателите на този хранителен режим считат, че мазнините от кокоса реагират по друг метод с обмена на веществата, за разлика от другите мазнини. Според тях мазнините от кокоса не се складират в тялото, а незабавно се трансформират в чиста сила.

Освен това кокосовото масло усъвършенства метаболизма, усъвършенства функционалностите на щитовидната жлеза, оправя се сполучливо с разнообразни храносмилателни проблеми.

Диетата с кокосово масло главно се базира на обстоятелството, че в регионите, където потреблението на кокосово масло е висока, доста рядко има проблеми със затлъстяване. Освен това тамошното население почни не страда от публикуваните на запад хронични болести. Ето и кои са етапите на хранителния режим с кокосово масло:

1. Първата фаза продължава 21 дни и в нея са включени зеленчуци и нетлъсти меса. Не се ядат плодове, сладки и зърнени храни, също така през тези три седмици би трябвало да имате три съществени хранения. Между тях се позволяват 1 – 2 леки закуски. В тези 21 дни може да се смъкват 5 или повече кг.

 Кокосово масло

2. Втората фаза е филтриране – през този интервал би трябвало да се употребяват разнообразни зеленчукови питиета, които имат за цел да прочистят вътрешните органи.

3. Третата фаза разрешава в режима да се включи лимитирано количество скорбяла, както и няколко типа плодове и зърнени храни.

4. Последната четвърта фаза е режим за поддържане – неговата цел е да съумеете да задържите тежестта си. Списъкът с разрешените храни се усилва, само че към момента има неща, които не трябва да се употребяват. Това са алкохол, няколко типа плодове и сладките храни.

През тези 4 етапи е целесъобразно да се употребява чисто кокосово масло – най-добре към 3 с.л на ден, като може да го добавяте в сосове и дресинги, както и в шейкове. Ето и едно допустимо примерно меню:

- За закуска хапнете яйца с бекон, зеленчуци с добавено малко количество кокосово масло. Може да добавите и кокосово мляко. Преди обяда може да хапнете кокосов орех. Обедното меню да включва салата от домати, зелени листни зеленчуци. Следобедната закуска разрешава парче козе сирене и малко целина, а за вечеря хапнете риба с кафяв ориз за гарнитура и салата с кокосово масло.

 Диети

- Когато настъпи вторият стадий от хранителния режим, би трябвало да замените тези две междинни хранения със сок от боровинка, разводнен с равно количество вода, или шейкове от целина и ябълка.

- Третата фаза разрешава да добавите към обедното си меню и малко елда. Можете също да замените яйцата от закуската със здравословна каша, която сте сварили във вода.

- За да имате резултат, кокосовият режим би трябвало да бъде смесен с извършения – тяхната дълготрайност би трябвало да бъде най-малко 15 минути и е хубаво да ги практикувате всекидневно.

Хубавите страни на този режим са, че ще похапвате артикули от всички хранителни групи. Но както всяко нещо и тази диета има и не толкоз добра страна. Кокосовият режим включва нискокалорично меню, което естествено може да докара след себе си възприятие на уязвимост. Освен това огромна част от продуктите не се намират доста елементарно, а и са с по-високи цени.

Ако не можете да я извършите, тъй като не се чувствате добре или просто нямате тази опция, по-добре не я започвайте. Също е значимо да се подчертае, че хранителният режим с кокосово масло не се предлага на хора, страдащи от бъбречни или чернодробни болести.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР