Кои са спортистите и треньорите по бойни спортове с най-големи

...
Кои са спортистите и треньорите по бойни спортове с най-големи
Коментари Харесай

Десислава Джерманска и звезда от SENSHI ще водят големите награди за бойни спортове “Златен пояс 2021

Кои са спортистите и треньорите по бойни спортове с най-големи достижения през 2021 година - това ще научим тази неделя, на 19 декември, по време на грандиозните годишни награди на Националната асоциация на бойните спортове (НАБС) " Златен пояс " 2021 . Те ще стартират тъкмо в 19:30 часа и ще се излъчват онлайн в ефира на Bulgaria ON AIR, както и онлайн на Boec.BG и във фейсбук страницата на НАБС.

По време на блестящата гала ще бъдат връчени петте огромни награди - статуетки те " Златен пояс " за 2020 година в категориите: " Най-добър състезател - мъже ", " Най-добър състезател - дами ", " Най-добър треньор ", " Ярка победа " и " Вярност на традициите " . Всяка една от 12-те федерации-членки на НАБС ще има опция да раздаде и самостоятелни награди на своите бойци и треньори за достиженията им през 2021 година.

Водещи на огромните награди ще бъдат известният състезателен публицист и водещ на единственото предаване за бойни спортове в българския ефир Boec.BG Десислава Джерманска, както и една от огромните звезди от интернационалното бойно шоу SENSHI Николай Йоргов.

Спортният спортист, който почитателите познават от кръга на бойната верига, в този момент ще влезе в ново амплоа и за пръв път ще го забележим в грациозен костюм на сцената на " Златен пояс ". Николай Йоргов е нееднократен републикански първенец по карате киокушин, първенец на Япония по киокушин, вицесветовен първенец на KWU и медалист от международни и европейски киокушин и муай тай шампионати. Той има няколко победи от кръга на SENSHI, като е виновен за един от най-бързите нокаути в историята на веригата. През юли тази година Йоргов стана и един от първите Европейски първенци на Професионалната лига на Световния киокушин съюз. Знаейки какъв брой труд и старания стоят зад всеки огромен приз, в този момент Йоргов ще има удоволствието да способства за атмосферата и възприятието в студиото, а до него ще бъде опитната и красива Десислава Джерманска, която с изключение на водещ на предаването за бойни спортове, е и основен редактор на уеб страницата Boec.BG.

По време на церемонията специфична премия на един състезател ще бъде връчена и от името на Boec.BG.

Не пропускайте " Златен пояс " 2021 - тази неделя, от 19:30 часа, по Bulgaria ON AIR.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР