Кои са новите дестинации, до които можем да летим от

...
Кои са новите дестинации, до които можем да летим от
Коментари Харесай

Новите дестинации, до които ще летим изгодно лятото

Кои са новите дестинации, до които можем да летим от България като част от лятното разписание на самолетните компании, какви са цените и по кое време започват полетите, обобщават специалистите в самолетните пътувания, туристическа организация eSky.

От началото на юни ще можем да летим до няколко от най-привлекателните гръцки острова.

Със сигурност Санторини е фантазия за всеки. Полетите по маршрута от София до Санторини започват на 11 юни и ще се извършват 2 пъти седмично - в понеделник и петък, като от София изхвърчат следобед, а тези от Санторини са вечерни. Новите полети до Санторини са на цени от 90 евро за двупосочен билет.

Говорейки за Гърция, ще можем да летим от София и до Хания (Крит) и Корфу . Полетите започват на 13 юни и ще се извършват два пъти седмично - в сряда и неделя, а цените на самолетните билети стартират от 30 евро за Хания и от 55 евро за Корфу в двете направления.
От 13 юни ще можем да летим до една от най-желаните летни дестинации на Югоизточна Европа. Полетите от София до приказният Закинтос ще се извършват 2 пъти седмично - в четвъртък и неделя. Цените на двупосочен самолетен билет започват от 65 евро .

От началото на юли друга авикомпания пуска 4 нови маршрута от София до Бари (Италия), Болоня (Италия), Катания (Италия), Будапеща (Унгария). До Катания полетите започват на 1 юли и ще се изпъляват всеки четвъртък и неделя. Цените на самолетните билети стартират от 50 евро в двете направления. Полетите до Бари започват на 2 юли и ще се извършват 5 пъти седмично - в понеделник, сряда, петък, събота и неделя, а цените на двупосочен самолетен билет стартират от 50 евро. До Болоня ще можем да летим от 2 юли, а полетите ще се извършват 3 пъти в седмицата - във вторник, четвъртък и събота. Цените на самолетните билети стартират от 35 евро в двете направления.

Още няколко дестинации, до които можем да летим преференциално

Струва си да отбележим и няколко дестинации, до които все още е извънредно преференциално да се пътува.
Първата от тях е Венеция . Един от най-уникалните градове в Италия, Венеция, формиран от 100 дребни острова, е изпълнен с ренесансова и готическа архитектура, международно известни музеи и 141 невероятни църкви. Вероятно няма човек, който да не е желал най-малко един път да отиде там. Сега двупосочен самолетен билет започва от 16 евро .
Хайде на море! През юни можеш да се разходиш до Пафос в Кипър и това единствено на цена от 30 евро в двете направления.

Времето е извънредно уместно за плажуване, упражняване на водни спортове или просто пиянство на коктейли в близкото плажно заведение. Ако това ти омръзне, постоянно можеш да отскочиш до някой от прилежащите градове и да разгледаш забележителностите.
Барселона. Възхитителният испански град пленява със своята мощна характерност и хубост. Един от най-посещаваните в Европа, както от туристи, по този начин и от пътуващи по работа. Град, който освен няма да те разочарова в нито едно отношение, само че и ще те зареди с незабравими цветни мемоари. Сега двупосочен самолетен билет започва от 20 евро .

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР