Кои са най-актуалните тенденции и комбинации в дрехите за лято

...
Кои са най-актуалните тенденции и комбинации в дрехите за лято
Коментари Харесай

Топ 5 какво да носим това лято

Кои са най-актуалните трендове и комбинации в облеклата за лято 2023, това подготвихме за вас за идните топло дни, които всички чакаме.  

Модата за пролет/лято 2023 ви подканва да извършите място за монохромни и минималистични дрехи, лишени от ненужни аксесоари, с цел да наблегнете изцяло чистотата и елегантността на семплите кройки и неутралните цветове. Ето каква е наклонността за топлия сезон, която възнаграждава практичността. Подрабхме за вас топ 5 трендове:

1.  Цепките, които в никакъв случай не са тривиални 

Ултра-секси обратът на предходната пролет/лято продължава и тази година с рокли, които в доста случаи оставят малко на въображението. От панталони до пуловери, от поли до рокли, изрезките се трансфораха в същинска наклонност. Не се колебайте да импровизирате и рискувате. 

2. Бялото е новото модерно 

Бялото е новото съвременно,  особено очебийно от отвесни или хоризонтални линии. С бялото можете да озарите всяко свое облекло, добавяйки елегантна и изтънчена нотка. Друга специфичност на този цвят е неговата повсеместност: бяла риза в композиция с шарена пола и ще сте свежи и леки през пролетните дни; в случай че пък не желаете да останете незабелязани през летните нощи, изберете дълга бяла рокля, покрита с пайети - сигурно ще блестите цяла нощ.  

3. Ярки и живи нюанси 

Цветовете на пролетта ни карат да желаеме да носиме ярки цветове и разчупени модели, които честват живота. В композиция със сини дънки или мини поли, тези цветове основават непредвиден, пресен и неповторим жанр. Правилната композиция, с цел да носите слънцето със себе си всеки ден. 

4. Силата в практичността

Елегантността на комфортния жанр в никакъв случай не е била толкоз строга, както тази пролет/лято. Многофункционални координирани комплекти, само че също по този начин прецизни и структурирани, с необятна гама от дрехи, оборудвани с голям брой джобове и презрамки, постоянно предопределени да основат повсеместен външен тип с боен темперамент. Ежедневни и функционални дрехи, с комбинации, въодушевени от работно облекло, и елегантни поло тениски, от време на време транспарантни, които да се носят разкопчани и с подобаващи поли. 

5. Животинските щампи не остаряват 

Животинският принт продължава да бъде необятно публикуван и известен, като още веднъж се утвърждава като незаместим даже и през горещия сезон на годината. Дали ще са щампи на леопард, зебра, питон, няма значение: значимото е да носите най-малко една дреха с скотски принт, само че не забравяйте да добавите нещо и с изчистен десен. 

Дайте воля на въображението си и комбинирайте самоуверено! 

Чериса КОРМОВА
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР