Когато времето е лошо и няма изгледи за отиване до

...
Когато времето е лошо и няма изгледи за отиване до
Коментари Харесай

Рисуването е чудесно за развитието на децата

Когато времето е неприятно и няма изгледи за отиване до парка, може да посегнем към пастели, моливи и хартия като метод да забавляваме децата си. Но рисуването е доста повече от занимателно занятие. Има широкообхватни изгоди за развиването на децата.

Ето някои от методите, по които рисуването може да бъде потребно за децата – за връзка, памет и учене – и по какъв начин родителите могат да поддържат децата си, до момента в който се показват креативен.

Рисуването разрешава на децата да вземат своите прекарвания от света и да ги трансформират, като основават нови връзки и взаимоотношения посредством своите изобретателни мозъци. Техните познания, мемоари и мечти подхранват въображението им, а рисуването разрешава на децата да изследват, надграждат и записват личните си креативен и мислени хрумвания.

Проведено е изследване за потреблението на изобразяване в китайските детски учебни заведения, в които се образоват деца на възраст от три до шест години. Основавайки се на дълготраен фокус върху образованието на дребни деца...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР