Когато сте комуникирали с някого, сигурно ви се е искало

...
Когато сте комуникирали с някого, сигурно ви се е искало
Коментари Харесай

10 начина как учтиво да прекъснете разговор с някого

Когато сте комуникирали с някого, несъмнено ви се е желало да прекъснете някой диалог с него заради една или друга причина. Погълнати сте от връзката, споделяте мисли, хрумвания и истории, когато ненадейно обстановката или графикът ви подтикват да се сбогувате, само че не знаете по какъв начин да го извършите. Точно в този миг знанието за това по какъв начин да приключите диалога може да се окаже скъпо.

Тук ще ви покажем силата на елегантното привършване на диалог – извънредно значимо обществено умеене за поддържане на позитивни взаимоотношения и насочване в обществени обстановки.

Като употребявате ефикасни вербални знаци и езика на тялото, можете да покажете желанието си да прекъснете полемиката, без да нараните ничии усеща.

Целта не е да се държите надменно или дистанцирано, а да изразите признателност за диалога и учтиво да покажете желанието си да продължите напред. Овладяването на това изкуство ще ви даде инструментите, с които решително да прекъснете всяка полемика, като деянията почитание както към себе си, по този начин и към другите участници. Така че, дано да научим тайните на това по какъв начин да завършваме диалога с прелест и сексапил, с цел да можем да се ориентираме в обществените обстановки с финес и да поддържаме позитивни връзки с хората към нас.

Ето 10 техники по какъв начин да прекъснете диалог с някого:

Изразяване на предстоящ интерес

„ Хареса ми нашият диалог. Очаквам с неспокойствие нова опция да продължим! “

Това изявление показва удоволствието ви от актуалната полемика и демонстрира интереса ви да продължите да поддържате връзка с индивида в бъдеще. За да е по-впечатляващо, може да размените визитни картички в публична конюнктура. То предава позитивен и другарски звук, като оставя вратата отворена за по-нататъшна връзка. Така вие имате опция да прекъснете диалога, без да обиждате събеседника си.

 да прекъснете

Потвърждаване на времето

„ Оценявам диалога ни. Знам, че имаш доста работа, тъй че дано да си поговорим по-късно по телефона! “

Като признавате времето и уговорките на другия човек, вие демонстрирате внимателност и внимание. Това оказва помощ да прекъснете полемиката по грациозен метод, без да оказвате напън върху другия човек.

Споменете задачата

„ Сега би трябвало да довърша една работа. Нека да се забележим още веднъж, когато приключа! “

Този метод дава съответна причина да прекъснете диалога, което го прави по-естествен и понятен. Той също по този начин допуска бъдещо наново свързване, като демонстрира желанието ви да продължите обсъжданата тематика на диалога по-късно.

Споделете рекомендация

„ Може би ще ти хареса да разгледате… “

Предлагането на рекомендация, обвързвана с тематиката на полемиката, ви разрешава да разширите взаимоотношението по заобиколен метод. Тя демонстрира желанието ви да споделите забавни запаси и дава опция за по-нататъшно присъединяване.

 да прекъснете

Подчертайте основен миг

„ И по този начин, главният извод е… “

Обобщаването на главната точка на срещата оказва помощ за укрепване на главното обръщение и е просто нещо, което да кажете, с цел да прекъснете диалога. То подсигурява, че най-критичните аспекти на полемиката са подчертани, преди да се разделите.

Предложете следващи дейности

„ Да продължим ли тази полемика идващия път? “

Предложението за следващ диалог демонстрира интереса ви към по-нататъшно изследване на тематиката или към продължение на разговора по свързани тематики.

Размисъл и умозаключение

„ От диалога ни завоювах доста. Благодаря ви, че споделихте прозренията си! “

Изразяването на признателност за срещата и получените прозрения ускорява цената на взаимоотношението. То завършва професионалния диалог позитивно, оценявайки приноса на другото лице.

Проявявайте емпатия и утвърждавайте

„ Разбирам от кое място идвате. Нека да останем свързани! “

Демонстрирането на съпричастност и схващане признава гледната точка и страстите на другото лице. То укрепва позитивната връзка и предизвиква поддържането на взаимоотношенията и след актуалната полемика.

 да прекъснете 3

Признайте приноса им

„ Вашите прозрения бяха скъпи. Нека да продължим размяната на отзиви по-късно! “

Това изказване показва признателност и самопризнание за скъпия принос на другото лице към срещата. То задава звук за бъдещия продан, като демонстрира интереса ви да продължите обмяната на хрумвания, само че е и съвършен метод да прекъснете връзката към сегашния миг.

Предложете практическо приложение

„ Радвам се да приложа това, което обсъдихме. Нека скоро да споделим напредъка си! “

Като изразявате ентусиазма си да приложите обсъжданите хрумвания на процедура, вие сигнализирате за самодеен метод и интензивно слушане по време на полемиката. Предложението за шерване на напредъка основава опция за бъдещи полемики, съсредоточени върху действителни резултати и разрешава да прекъснете полемиката по културен метод.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР