Когато става въпрос за различни видове пениси, доста хора твърдят,

...
Когато става въпрос за различни видове пениси, доста хора твърдят,
Коментари Харесай

Видове пениси, с които сексът е невероятен

Когато става въпрос за разнообразни типове пениси, много хора настояват, че огромният размер постоянно е печеливш.
Има и такива, които се опасяват от прекомерно маркучестите членове. И, естествено, място намират и господата с дребни полови пакети.
Всички сме чували вицове, свързани с физическото измерение на мъжествеността, само че истината е, че никой не избира с какви елементи на тялото да се роди.
Всъщност истината е, че от време на време момчетата, които имат дребен или междинен размер на пениса, са по-добри в леглото, в сравнение с тези с „ третия крайник “.
Плюс това, размерът и формата на вагината, както и чувствителността на дамата в тази зона, играят роля за цялостното й задоволство.
Кои са 4-те типа фалос, с които сексът е тотално забележителен?

1. Дюнер
Момчетата, които имат пенис вид "дюнер ", първоначално може да провокират боязън в партньорката си. Гигантското парче месо, което е еднообразно дебело от край до край, може да накара една жена да се чуди дали след секса няма да й се наложи да посети незабавното поделение за някой и различен тегел.
Предимства: изпълва ви изцяло, създавайки огромен напън и стимулация във всички области на вагината.
Недостатъци: Мъжът най-вероятно се гордее със забележителния си размер, което може да го направи прекомерно нападателен с него. В резултат на това той може да не помни, че вагината се нуждае от известно време, с цел да се отпусне и подготви за акта, с цел да не се раздра. Пенисът може да бъде толкоз огромен, че вместо наслаждение да предизвиква единствено болежка.

2. Банан
Подобно на банан, този пенис е закривен леко нагоре (помислете за показалец, който дава на някого сигнала „ ела тук “).
Предимства: Тъй като е закривен нагоре, той има опция непрекъснато да се търка в горната стена на влагалището, където се намира G-точката. Това непрекъснато триене може да ви снабди с доста, но доста добър секс, даже в случай че мъжът има неприятна техника и е съвсем не е наясно какво прави.
Недостатъци: Много момчета с този вид пенис в началото могат да са несигурни за формата му, само че няма потребност да се извиняват. Размерът не всеки път има значение, а също така имат естествени умения, за които даже не са подозирали.

3. Кука
Подобно, само че противоположно на банана, пенисът кука е с извивка, която сочи надолу, като човка на фламинго.
Предимства: Позата „ задна прашка” е ужасно с този тип фалос, защото формата му непосредствено флиртува с G-точката на дамата. Позицията „ обърната каубойка” (жената от горната страна, обърната с тил към мъжа) също е подобаваща за този член.
Недостатъци: В обичайна мисионерска позиция няма да ви прави работа, когато става въпрос за G-точката, защото пенисът е ориентиран надолу. Без значение по какъв начин мъжът се напъва – с ъгъл или движение, този член си знае неговото.

4. Джобна ракета
Може да е дребен, само че не го подценявайте. Помнете, че доста могъщи, сполучливи и секси мъже са дребни (Том Круз, Мел Гибсън и Наполеон Бонапарт).
Предимства: Тези момчета знаят, че имат огромна конкуренция в света на пенисите и по тази причина одобряват това предизвикателство, усъвършенствайки техниките си. Да не приказваме какъв брой са положителни с устата. Мъжете с дребни членове са като джобна ракета, захранвана от акумулатори. Тъй като излизането от вагината постоянно може да се случва с подобен вид пенис, мисионерската поза и задната прашка нормално са най-хубавите позиции. Мъжете с този размер на пениса са доста приятни за фелацио. Устата ви няма да се умори и да е изтръпнала, без значение какъв брой дълго сте свещенодействали с нея.
Недостатъци: Малкият пенис може да излиза по-често неволево от вагината и това да прекъсва пътя ви към кулминационната точка.
Имайки поради всичко това, в действителност ли може да кажете, че значение има единствено размерът, когато става въпрос за успеваемостта му да ви докара до оргазъм?
Истината е, че някои пениси в никакъв случай няма да ви дарят с това самодоволство.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР