Когато сме във връзка, все се нуждаем от повече романтика

...
Когато сме във връзка, все се нуждаем от повече романтика
Коментари Харесай

3-те романтични зодии, които ще ви носят закуската в леглото

Когато сме във връзка, все се нуждаем от повече романтика и не стопираме да желаеме жестове на внимание от колегата си. Тези 3 зодии ще ви глезят като кралски особи и ще ви носят закуската в леглото:

Рак

Раците обичат да глезят сътрудниците си най-вече от всички зодиакални знаци. Дават всичко, с цел да ги създадат щастливи. Когато са влюбени, са още по-всеотдайни. Затова желаят да са сигурни, че сте хапнали от най-важното ядене за деня - закуската. Искат да знаете, че вие сте най-важният човек за тях. Понякога даже са прекомерно грижовни. Не си играйте с тях, изживяват всичко тежко.

Козирог

Известни са с упоритостта си. Когато се стигне до същински романс и мощна обич, те ще потвърдят, че са най-хубавите сътрудници, които в миналото сте имали. И най-важното - ще съумеят да го покажат. Затова и ще се разсъните с най-вкусната закуска до вас. Ненадминати са във всичко - в това число и в кухнята. Но са и чувствителни и уязвими, може да разчитате на тях.

Риби

Ценят доста сантименталните неща. Правят всичко допустимо животът им да е като сантиментална комедия. Обичат сантименталните жестове и изненади, по тази причина за тях закуската в леглото е наложителна. И то не каква да е, а сладка като влюбването - палачинки, кроасани, гофрети, шоколад, сок, капучино. Нежни, благи и любвеобилни. Ще създадат всичко, с цел да видят индивида до тях ухилен. Знаят, че такива жестове ще ви сближат и ще оцените какъв брой са грижовни.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР