Когато си двукратен шампион във Формула 1, а името ти

...
Когато си двукратен шампион във Формула 1, а името ти
Коментари Харесай

WEC променя графика си за 2018-а заради Алонсо

Когато си повторен първенец във Формула 1, а името ти провокира нечуван интерес и основава солидна реклама, хората се преценяват с теб. Фернандо Алонсо публично разгласи, че ще взе участие в най-бляскавия кръг от международните серии по устойчивост - " 24-те часа на Льо Ман " с Тойота, както и във всички останали кръгове, в които задължението му към Макларън във Ф1 му разрешава. Организаторите от своя страна незабавно започнаха да се стараят да създадат шампионата допустимо най-удобен за испанеца.
CONFIRMED: Fernando Alonso to race at Le Mans and other World Endurance Championship rounds alongside F1 season in 2018 #SkyF1 #LEMANS24 https://t.co/fce1EQY3ug pic.twitter.com/mJMFJvGJc6
— Sky Sports F1 (@SkySportsF1) January 30, 2018
Заради това датата за " 6-те часа на Фуджи " евентуално ще бъде изменена, тъй че да разреши на Алонсо да взе участие в надпреварата на японската писта, благосъстоятелност на Тойота. В момента датата – 21 октомври - се дублира с Гран При уикенда от Формула 1 в Съединени американски щати, само че ще бъде издърпана със седмица по-рано и ще се състои на 14 октомври.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР