Когато се учредяваше партия ГЕРБ, ние българските мюсюлмани – учредители

...
Когато се учредяваше партия ГЕРБ, ние българските мюсюлмани – учредители
Коментари Харесай

Кординатор ГЕРБ в Шумен напуска. Обвини партията, че продава мюсюлманите на ДПС

Когато се учредяваше партия ГЕРБ, ние българските мюсюлмани – учредители на партията в свесените райони, вярвахме, че това е истенската опция на Движение за права и свободи. Тази религия завладя сърцата на доста български турци и политическите пробиви в бастиони на Доган не закъсняха. В Шуменско с десетилетия ръководеното от Движение за права и свободи Никола Козлево има кмет от ГЕРБ. Вместо да се задълбочава тази танденция и да се уголемява политическото наличие в смесените райони, през днешния ден наблюдваме нещо непоносимо. Ние, българските турци, повярвали в ГЕРБ, сме продадени и продавани на Движение за права и свободи от управлението на личната ни партия
Това написа в заявката си до Изпълнителната комисия на Политическа партия ГЕРБ инж. Гюнай Исмаил – кординатор по въпросите на малцинствата за област Шумен, представен от локалното издание " Ренесанс за истината.

Напускането на ГЕРБ на инж. Гюнай Исмаил е следващия удар против партията и ще повлияе директно на изборните резултати в Шуменско, безапелационни са наши източници.

Инж. Исмаил е същинска изборна машина, въздействието му в района е несъмнено. С днешното си заявление на процедура той декларира позицията на хиляди от ГЕРБ в Шуменско във връзка с предателската политика на партията по отношение на членовете й в интерес на Движение за права и свободи, допълват осведомени.

Според тях инж. Исмаил продължава наклонността, стартирана от Цветан Цветанов – овакантяване на ГЕРБ поради цялостното оттегляне от правилата на партията и способи на работа.

Припомняме, че единствено през вчерашния ден трима някогашни кметове на ГЕРБ в Благоевградско обявиха, че ще бъдат членове на новия политически план на Цветан Цветанов. Днес самият Цветанов заяви, че структурата на политическият му план има над 65% хоризонтално покритие в страната. Според него „ Републиканци за България “ ще даде опция на над 50% от гласуващите в страната.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР