Когато съпругът Борислав Николов е напуснал апартамента, Кремена е била

...
Когато съпругът Борислав Николов е напуснал апартамента, Кремена е била
Коментари Харесай

40-годишната Кремена е можело да бъде спасена

Когато брачният партньор Борислав Николов е напуснал жилището, Кремена е била oщe жива, сочат данните от следствието. Ако килърът е извикал медици, вместо майка си, животът ѝ можеше да бъде избавен, разясняват криминалистите.

Тежък мозъчен оток е повода за гибелта на 40-годишната Кремена Николова. Той е резултат или от многочислени удари с тъп предмет, или от блъскането на главата на жертвата в твърда повърхнина, разяснява представителя на Окръжна прокуратура-Варна, Радослав Лазаров. Кремена и Борислав живеели в апартамент чартърен на улица „ Никола Кънев” в централната част на Варна. От към 6 години са били женени, само че нямали деца. Бракът им бил смутен, като преди убийството към този момент са били в развой на бракоразвод, написа "Монитор ".

Тази седмица даже е имало планувано съвещание по бракоразводното им дело. Жестокият побой, който е предизвикал гибелта на Кремена, е бил нанесен броени дни преди делото с Борислав, който е арестуван за убийството. След това той напуснал жилището, дружно с багажа си, като за това е помогнала неговата майка. Засега тя не се счита са съпричастна към убийството и против нея няма повдигнати обвинявания, добави прок. Лазаров. Той не разяснява дали задържаният е признал пред следствието какво е правил. Очаква се това да стане ясно в правосъдната зала, при разглеждане на настояването на мярката за неотклонение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР