Когато съберете несъвместимото – орел, рак и щука, резултатът ще

...
Когато съберете несъвместимото – орел, рак и щука, резултатът ще
Коментари Харесай

Проф. Иво Христов: Няма левица, БСП е само една абревиатура

Когато съберете несъвместимото – орел, рак и щука, резултатът ще бъде този. „ Продължаваме промяната “ пристигна като план събран небрежно и явно с два вида задания – външни геополитически, които то извърши отгоре-отгоре – цялостно смразяване на връзките ни с Русия, преустановяване на съветските доставки на газ, въпросът с Македония, който явно беше решен за сметка на българския народен интерес, и несъмнено, няколко други задания във вътрешен проект – пробваха се да отстраняват остарялата върхушка, която паразитираше върху стопански и финансови потоци, основани от към този момент 30 години и да ги изместят, което им струваше свалянето от власт. Влизаме в италиански сюжет – държавните управления ще траят по година време”. Това съобщи професор Иво Христов пред

По думите му няма да има държавно управление в границите на този парламент. Той съобщи, че при едни нови избори резултатът няма да бъде подобен с сегашния.

„ Не, няма. Ще има замяна на местата, в случай че несъмнено не влязат някои катаклизми, някои неочаквани черни лебеди. Ще се възпроизведе обстановката – ГЕРБ ще бъде първа политическа мощ, Политическа партия ще заложи на риториката за мафия, борбата сред положителното и злото, силите на светлината и силите на мрака, ще активизира умнокрасивитета на София и на още един-два града най-много. Политическа партия ще изсмуче дефинитивно ресурса на „ Да, България “, които допускам ще се припишат в техните листи, с цел да могат да оцелеят. Така почти, ще се образува евроатлантическо и антируско болшинство, което би трябвало да ръководи България, защото тя е застрашена да бъде изядена от съветската мечка”.

Запитан, каква ще е ролята на Българска социалистическа партия в идните избори той съобщи:

„ На кое? Няма такава роля. Отдавна няма левица, за жалост. Имаме една абревиатура, която е иззела нишата за леви хрумвания в една релативно лява страна по своя натюрел, по своята обществена демография и менталност. Българска социалистическа партия продължава своето решително слизане надолу по историческата стълбица на небитието.По една доста елементарна причина – не съставлява ползите на действителния електорат, за разлика от други партии. И рано или късно Българска социалистическа партия ще си заплати за това. Всъщност, тя си заплаща към този момент. А ситуитивните опити за колаборация с разнообразни като настоящето държавно управление управнически гарнитури, които носят изгоди за нейния хайлайф и за партизаните от приблизително равнище, разбирайте назначавани по разнообразни държавни и общински структури, ще донесе краткосрочни резултати, само че дълготрайно – ще им изяде главата. “

Иво Христов бе безапелационен, че спорът сред Нинова и Румен Радев няма да докара до нищо положително за Българска социалистическа партия.

„ Разликата е в това, че президентът има петгодишен мандат, а Българска социалистическа партия в случай че я кара по този начин, за първи път ще бъде изправена пред сериозната заплаха да стане треторазрядна политическа мощ. В момента е второразрядна. Дипломатично се изразявам”, добави той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР